Κωνσταντίνος Αργυρός: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην «Πύλη Αξιού» [Βίντεο]

Κωνσταντίνος Αργυρός: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην «Πύλη Αξιού» [Βίντεο]

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του περιοδεία σε Αυστραλία, Αμερική, Καναδά και Αφρική, όπου βρέθηκε κοντά στην Ελληνική Ομογένεια πραγματοποιώντας ρεκόρ εισιτηρίων και προσέλευσης κοινού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε στην «Πύλη Αξιού» στην Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων΄.

Ο καλλιτέχνης φαινόμενο, επέστρεψε ύστερα από αρκετά χρόνια στην πόλη όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα αποτελώντας ένα απ’ τα σημεία «σταθμούς» στην πορεία του.

Η αγάπη του προς αυτή την πόλη και η μαγική σχέση του με τους ανθρώπους της, αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία της νέας επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Μια Θεσσαλονίκη» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ένα ζεϊμπέκικο με λόγια καρδιάς και μια ιδιαίτερη μελωδία που συνδέει μουσικά το χθες με το σήμερα, γραμμένο από τον Λευτέρη Κιντάτο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο πρωτοποριακός καλλιτέχνης θα μας καθηλώσει με τις εμφανίσεις του στην «Πύλη Αξιού» παρουσιάζοντας τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει με τις εξαιρετικές ερμηνείες του και την μοναδική ενέργεια του σε έναν υπερσύγχρονο χώρο εξαιρετικής αισθητικής.

Μαζί του στην «Πύλη Αξιού» η ταλαντούχα και γοητευτική Ανδρομάχη με τη νέα της επιτυχία «Τα καλύτερα», ο Zaf ένας απ’ του πιο τάχιστα ανερχόμενους pop καλλιτέχνες καθώς και η εκρηκτική Athena Manoukian. Στα decks ο Dj Bobito.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS