Το διαστημικό νέο σούπερ γιοτ του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ –Το εφτιαξε η Lamborghini, απίστευτο ντιζάιν και χλιδή [εικόνες]

Το διαστημικό νέο σούπερ γιοτ του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ –Το εφτιαξε η Lamborghini, απίστευτο ντιζάιν και χλιδή [εικόνες]

Ο 33χρονος μαχητής UFC, που θεωρείται ο ψηλότερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο, με 180 εκατομμύρια δολάρια, ανάρτησε μια φωτογραφία του εντυπωσιακού Lamborghini Tecnomar 63 καθώς μεταφερόταν από το εργοτάξιο στην Ιταλία.

conor mc gregor skafos lamborghini.jpg

Το νέο σούπερ γιοτ του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ την ώρα που βγαίνει από το εργοτάξιο στην Ιταλία

Ο Μακ Γκρέγκορ ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του νέου του γιοτ τον Οκτώβριο, με τον αθλητή να περηφανεύεται τότε πως είναι πλέον ο ιδιοκτήτης ενός μόνο από τα 63 σκάφη που κατασκευάστηκαν. Και όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκάφος. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε απλά: «Το Lamborghini σκάφος μου είναι έτοιμο».

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε ανακοινώσει την αγορά του Lamborghini Tecnomar 63 - την πρώτη είσοδο του Ιταλού κατασκευαστή αυτοκινήτων στο Sport Yacht World - τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Το Tecnomar 63 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την ιταλική Sea Group και την Tecnomar για την Lamborghini, με τον Κόνορ να αγοράζει τον αριθμό 12 από τα 63 μόνο γιοτ που θα κατασκευαστούν, σε μια ωδή στο brand ουίσκι του Proper No.12.

lamborghini yacht mple thalassa.jpg

Οι γραμμές του νέου γιοτ της Lamborghini είναι στα πρότυπα των αυτοκινήτων της

Και τα 3 εκατομμύρια δολάρια που έδωσε για την αγορά του, δεν είναι τίποτα για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, η εκτιμώμενη καθαρή αξία του οποίου ανέρχεται σε περίπου 101 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα γιοτ με έμπνευση από τις γραμμές των πολυτελών αυτοκινήτων της Lamborghini

Το 24 τόνων σκάφος μήκους 19 μέτρων μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα τους 60 κόμβους και περηφανεύεται για τους 4.000 ίππους με το ζεύγος των ντίζελ 24,2 λίτρων V-12. Εμπνευσμένο από το εμβληματικό αυτοκίνητο, το γιοτ έχει πολλές γωνίες και φουτουριστικό σχεδιασμό με προβολείς σχήματος Y και το περίφημο λογότυπο Lamborghini.

lampborghini skafos pidalio esoteriko.jpg

Το πολυτελές «κοκπιτ» του γιοτ της Lamborghini

Το εξωτερικό του γιοτ είναι εμπνευσμένο από τις Lamborghini Miura και Countach από τις δεκαετίες του 1960 και ‘70, τα πρώτα εκ των οποίων εμφανίστηκαν στην ταινία του 1969 «The Italian Job». Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών του γιοτ είναι ένας ιδιωτικός χώρος υπνοδωματίου, προσφέροντας ένα άνετο σημείο για χαλάρωση.

lamborghini skafos yacht piso meros.jpg

Το νέο γιο της Lamborghini, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση μόλις 63 σκαφών


Τον Οκτώβριο, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε αναρτήσει φωτογραφίες όπου φαινόταν να επιλέγει δείγματα για το ολοκαίνουριο σκάφος του μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ντι Ντέβλιν και τα παιδιά τους, τον 3χρονο Κόνορ Τζούνιορ και τον 21 μηνών Κρόια. Στην λεζάντα, είχε γράψει: «Το No 12, η έκδοση ΜακΓκρέγκορ της Lamborghini. Η πρώτη είσοδος στο Sport Yacht Eorld έρχεται με τη μορφή αυτού του σκάφους, με 4.000 bhp, διπλής μηχανής και διπλό τούρμπο. Με τον τίτλο ‘Supercar της θάλασσας’. Νιώθω μεγάλη τιμή να εξασφαλίζω το Νο 12 των μόλις 63 σκαφών που θα κατασκευαστούν. Το 1963 είναι η χρονιά που ξεκίνησε για πρώτη φορά η Lamborghini και το 12, ξέρετε, είναι το Νο. 12. Ευχαριστώ τον Τζιουζέπε Κονσταντίνο και ολόκληρη την ομάδα της The Italian Sea Group για την καταπληκτική δουλειά σας. Ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ πριν από μερικές ημέρες υπέστη έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ντάστιν Πουαριέ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υπέστη κάταγμα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

lamborghini yacht trapezaria.jpg

Λεπτομέρεια του σκάφους της Lamborghini


Φωτογραφίες: Automobili Lamborghini

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ