«Κόβεται» από το «Home Alone 2» ο Ντόναλντ Τραμπ; [βίντεο]

«Κόβεται» από το «Home Alone 2» ο Ντόναλντ Τραμπ; [βίντεο]

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο μικρός Κέβιν Κέβιν Μακάλιστερ του «Μόνος στο σπίτι», φαίνεται να υποστηρίζει ένα αίτημα χρηστών του Twitter να «κοπεί» ο Ντόναλντ Τραμπ από μία σκηνή του «Home Alone 2».

Το «Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» (1992), πραγματοποίησε γυρίσματα στο Plaza Hotel, το οποίο ανήκει στον απερχόμενο Αμερικανό πρόεδρο. Σε μια σκηνή της ταινίας, βλέπουμε τον μικρό Κέβιν να σταματά τον Τραμπ για να ρωτήσει πού είναι η ρεσεψιόν.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός Κρις Τζόζεφ Κολόμπους
Ένας λάτρης των ταινιών του Κρις Κολόμπους, ξεκίνησε στο Twitter μία αίτηση για να αφαιρεθεί ο Τραμπ από την ταινία. Μάλιστα ο Κάλκιν, υποστήριξε το βίντεό του απαντώντας με ένα «Μπράβο!». Μέχρι στιγμής περίπου 500 άτομα έχουν υπογράψει το αίτημα.

Ως γνωστόν ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του μόνο αν του επιτρέψουν να κάνει έστω ένα μικρό πέρασμα από την ταινία. Αυτό μάλιστα το είχε επιβεβαιώσει το 2017 και ο Ματ Ντέιμον: «Η συμφωνία ήταν πως αν ήθελες να γυρίσεις κάποια σκηνή στις επιχειρήσεις του, έπρεπε να γράψεις και για αυτόν ένα μικρό ρόλο, να κάνει ένα μικρό πέρασμα».



Μετά τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου και ιδίως μετά τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου, ακολουθείται μία τακτική «damnatio memoriae» (καταδίκη της μνήμης) απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος, εκτός του ότι παραπέμπεται και επισήμως σε δίκη μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, βρίσκεται στην απομόνωση τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του παντού και, όπως φαίνεται, και από τον επιχειρηματικό και τραπεζικό κόσμο, αλλά και από τον κόσμο του θεάματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ