Κιβωτός του Κόσμου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα - «Θα το πω για πρώτη φορά…»

Κιβωτός του Κόσμου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα - «Θα το πω για πρώτη φορά…»

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» και μάλιστα η κατάθεση του 19χρονου βάζει στο «στόχαστρο» τον πατέρα Αντώνιο.

Το πρωί της Δευτέρας 21/11/2022, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε φυσικά τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες, ενώ μάλιστα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ακούγεται για πρώτη φορά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Κιβωτό


«Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μιας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά;

Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι "πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό", υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα.

Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…» είπε ο παρουσιαστής.

Εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι

Στη συνέχεια, παρουσιαστής έκανε προσωπική αναφορά στον πατέρα Αντώνιο και μίλησε για την προσωπική τους σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι πλέον δεν μπορεί να τον βρει στα τηλέφωνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, ο πάτερ Αντώνιος «κρύβεται», ενώ ο ίδιος «δεν έπεσε από τα σύννεφα» με τα όσα βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας.

Με τον πατέρα Αντώνιο γνωριζόμαστε χρόνια

«Εγώ σήμερα θα διατυπώσω στον πατέρα Αντώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής πάρα πολλά ερωτήματα», είπε στην έναρξή της εκπομπής.

«Γνωριζόμαστε χρόνια, από τότε που μ’ έπαιρνες προσωπικά εσύ τηλέφωνο να έρθω να καλύψω ως νεαρός ρεπόρτερ τότε στο Alter που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια μέχρι το τηλεφώνημά σου πριν 2-3 χρόνια, όταν ήρθα ως κεντρικός παρουσιαστής στα εγκαίνια της νέας μονάδας στον Κολωνό».

Εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα

«Λυπάμαι που εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις και τα τηλέφωνα. Αλλάζουν οι άνθρωποι, τους αλλάζουν οι καταστάσεις. Κάτι είχαμε καταλάβει. Για να μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, διότι εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα, όπως όλη η Ελλάδα. Αλλά, αν δεν έχουμε αποδείξεις και τεκμήρια, καταλαβαίνουμε αλλαγές συμπεριφορών και γι’ αυτό θα μιλήσω κι εγώ σήμερα», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ αναμένεται να κληθεί για ανωμοτί κατάθεση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

«Να σε ενημερώσω, μιας και δεν μου σηκώνεις τώρα τα τηλέφωνα, ότι κορυφαίος εκκλησιαστικός φορέας μου είπε για εσένα το εξής: όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι» είπε αργότερα ο παρουσιαστής σε προσωπική αναφορά στον πατέρα Αντώνιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS