Κατερίνα Καραβάτου: Αποκαλύπτει πως είναι σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά τον χωρισμό τους

Κατερίνα Καραβάτου: Αποκαλύπτει πως είναι σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά τον χωρισμό τους

Πoλύ καιρό πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, κάτι που αποφάσισαν πριν από ένα μήνα, είχαν «θέματα» με το γάμο τους. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Τώρα, λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τις σχέσεις που διατηρεί με τον ηθοποιό, διαψεύδοντας σενάρια που τους θέλουν «στα μαχαίρια»:

«Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση. Κρατάμε καλές σχέσεις. Είναι πολιτισμός αυτό. Κάποιοι λειτουργούν σαν να μην αγαπήθηκαν ποτέ…». Αναφερόμενη στις λατρείες τους, τα δύο παιδιά τους, την Αέλια και τον Αρίωνα, υπογράμμισε:

«Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω (…). Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους. Έχω επιλέξει να κάνω τα πάντα μαζί τους! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που έχουν καταλάβει και περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι 10 χρόνων, την έχω πάρει μαζί μου στην εκπομπή, γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή. Ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS