Νίκος Καρβέλας για Άννα Βίσση: «Πόσο μ@@@ πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα» [βίντεο]

Νίκος Καρβέλας για Άννα Βίσση: «Πόσο μ@@@ πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα» [βίντεο]

Μια συναυλία για τα 50 χρόνια της καριέρας της έδωσε η Άννα Βίσση χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και στη σκηνή βρέθηκε ο πρώην σύζυγός της Νίκος Καρβέλας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια συναυλία στο θέατρο Γης με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας της και αποθεώθηκε από το κοινό που έσπευσε να την θαυμάσει από κοντά.

@karabillakos Για οσους απορουν… @annavissiofficial #annavissi #vissi #theatrogis #50xroniaannavissi #skg #thessaloniki ♬ πρωτότυπος ήχος - Panos Karabillakos

Τα λόγια αγάπης του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση και το φιλί στο στόμα

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στη σκηνή ανέβηκε ο πρώην σύζυγός της Νίκος Καρβέλας, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Ο στιχουργός θέλησε με τη σειρά του να εκθειάσει την Άννα Βίσση και κάποια στιγμή την έπιασε από το χέρι, προχώρησε στο κέντρο της σκηνής και είπε στον κοινό: «Πόσο μαλ@@@ πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά, αυτή με άφησε» με την Άννα Βίσση να τον διακόπτει: «Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε...».

Ο Νίκος Καρβέλας όμως, δεν σταμάτησε εκεί, προσθέτοντας: «Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για μένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν. Τι είπα ο π@@@». Στη συνέχεια, το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα.

 

@annavissi.fans 😂😍 #annavissi #annavissiofficial #vissi #nikoskarvelas #karvelas #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound - annavissi.fans⚡️
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS