ΗΠΑ: Τρόμος για οικογένεια σε πάρκο που τους επιτέθηκε εξαγριωμένος βίσονας – Συγκλονιστικό βίντεο

ΗΠΑ: Τρόμος για οικογένεια σε πάρκο που τους επιτέθηκε εξαγριωμένος βίσονας – Συγκλονιστικό βίντεο

Τρομακτικές στιγμές βίωσαν ένας άνδρας και η οικογένειά του όταν ένας θυμωμένος βίσονας τούς επιτέθηκε, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν τη Δευτέρα (27/6) όταν ο 34χρονος άνδρας και η οικογένειά του περπατούσαν σε έναν πεζόδρομο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Η οικογένεια πλησίασε, όπως φαίνεται στο βίντεο, τον βίσονα λίγο παραπάνω από ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον άνδρα και το παιδί και να τους ρίξει κάτω. Σημειώνεται πως οι βίσονες είναι άγρια ζώα που αντιδρούν στις απειλές, επιδεικνύοντας επιθετική συμπεριφορά, χτυπώντας τις οπλές τους στο έδαφος και κουνώντας την ουρά τους.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας μπαίνει μπροστά από παιδί για να το προστατεύσει.

Οι εκπρόσωποι του πάρκου λένε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που ένας επισκέπτης πλησιάζει πολύ έναν βίσονα αν και είναι γνωστό πως πρέπει να μένουν σε απόσταση 25 μέτρων από όλα τα μεγάλα ζώα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ