Ιωάννα Τούνη: Τι λένε οι συνήγοροι του 35χρονου για τη νέα μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για εκδικητική πορνογραφία

Ιωάννα Τούνη: Τι λένε οι συνήγοροι του 35χρονου για τη νέα μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για εκδικητική πορνογραφία

Νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, μετά την ανταλλαγή μηνύσεων μεταξύ της ίδιας και του 35χρονου επιχειρηματία που κατηγορεί η influencer ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Όπως είπε ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος 35χρονου, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, «είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην προσπαθούμε να ομαδοποιήσουμε υποθέσεις που είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Άλλη υπόθεση είναι η ανήλικη με τον ιερέα, άλλη η 24χρονη και άλλο η καταγγελία μιας κοπέλας που δεν κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό όταν έγινε το 2017».

Όπως λέει ο κ. Γλύκας, το 2020 η Ιωάννα Τούνη έκανε μήνυση κατά αγνώστων για το βίντεο η οποία μπήκε στο αρχείο, ενώ την κατηγόρησε και για αλλαγή στάσης στα βίντεό της στα social media.

«Δεν υπάρχει καμία άσκηση ποινικής δίωξης, ο επιχειρηματίας δεν είναι κατηγορούμενος».

Ο συνήγορος του 35χρονου δήλωσε πως ο πελάτης του δεν ξέρει ποιος τράβηξε και διακίνησε το επίμαχο βίντεο, αφού και ο ίδιος είναι θύμα και δεν έχει κανένα όφελος από την προβολή του.

«Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του», ανέφερε αρχικά η κ. Πανουσάκη.

«Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ», δήλωσε κατηγορηματικά η δικηγόρος του 35χρονου.

«Της έχει δώσει τα στοιχεία ο ίδιος ο καταγγελλόμενος»
Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε επίσης για την εν λόγω μήνυση.

«Η κ. Τούνη γνωρίζει ποιός έχει τραβήξει το βίντεο, και τα στοιχεία του, της τα έδωσε ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Ο καταγγελλόμενος είπε στην κ. Τούνη, ότι το υλικό το έχει μόνο αυτός και ότι το τράβηξε από το κινητό του φίλου του. Όσο αφορά στις φωτογραφίες, ο καταγγελλόμενος έβγαλε τις φωτογραφίες εκείνες που στην συνέχεια διέρρευσαν», τόνισε ο κ. Λύτρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS