Ιωάννα Μπέλλα: Χώρισα και κοιτάζω αποκλειστικά τα επαγγελματικά μου [Βίντεο]

Ιωάννα Μπέλλα: Χώρισα και κοιτάζω αποκλειστικά τα επαγγελματικά μου [Βίντεο]

Η Ιωάννα Μπέλλα αγουροξυπνημένη από την Κωνσταντινούπολη, όπου είναι αυτές τις ημέρες για επαγγελματικούς λόγους μίλησε για την επαγγελματική της ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.


Το γνωστό μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τα επαγγελματικά της σχέδια και την προσωπική της ζωή.

Η Ιωάννα Μπέλλα μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα το show «Νext Top Model» αποφάσισε να διαγωνιστεί στα καλλιστεία «Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς» και της βγήκε σε καλό, καθώς κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Πλέον μοιράζει την ζωή της ανάμεσα σε Ντουμπάι και Αμερική λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων όπως οι φωτογραφήσεις και τη συμμετοχή της σε διεθνείς πασαρέλες.

Τονίζει πως αποφάσισε να χωρίσει για να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της σχέδια και την ανέλιξή της καθώς όπως η ίδια ανέφερε «μέχρι τα 30 μου πρέπει να εξελιχτώ όσο περισσότερο μπορώ σαν μοντέλο»

Αποσαφηνίζει επίσης το τι είχε συμβεί με το εξώφυλλο περιοδικού που συμμετείχε στο Ντουμπάι καθώς από ένα αρετουσάριστο πλάνο κατέληξε σε μια υπερβολικά ρετουσαρισμένη φωτογραφία.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ