Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε κατάδυση και μάζεψε σκουπίδια από τον βυθό

Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε κατάδυση και μάζεψε σκουπίδια από τον βυθό

H ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ και ο σύζυγός της, ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό, κάνουν διακοπές στην μαγευτική και ηλιόλουστη Ιορδανία. Πέρα όμως από τις εκδρομές και τις βόλτες με τις καμήλες, το ζευγάρι πήγε για κατάδυση και μάζεψε σκουπίδια από τον βυθό.

«Κάτω από το νερό μοιραζόμαστε όλοι τα σκουπίδια» έγραψε η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ, στη λεζάντα από το βιντεάκι που «ανέβασε» στο Instagram. «Ας μοιραστούμε όλοι την ευθύνη για ένα μέλλον με καθαρούς ωκεανούς και την επιβίωση των όμορφων και ζωτικών κοραλλιών μας» προσθέτει.

Το βίντεο, που «ανέβασε» η γνωστή ηθοποιός στο Instagram, δείχνει την ίδια και τον σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Ανρί Πινό, με στολές και εξοπλισμό κατάδυσης να μαζεύουν σκουπίδια από το βυθό της θάλασσας.

Δείτε το βίντεο:

 

Σημειώνεται ότι πολλοί ήταν οι χρήστες του Instagram που σχολίασαν το βιντεάκι της Σάλμα Χάγιεκ, η οποία έχει 23 εκατομμύρια followers. νας θαυμαστής της έγραψε: «Είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ, πραγματικά που περπατάς στέρεα πάνω στη στεριά ενώ είσαι κάτω από το νερό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS