Η Μυριέλλα «άδειασε» Κατσαούνη: Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, με απογοήτευσε 100%

Η Μυριέλλα «άδειασε» Κατσαούνη: Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, με απογοήτευσε 100%

Δεν φαίνεται να έχει μέλλον η όποια σχέση ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού ο αγρότης του Survivor την έχει απογοητεύσει 100% και δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση μαζί του.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε: «Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πάλι ένα κάρο κουλά πράγματα από τον Γιώργο και αυτό γιατί έχει θιχτεί πάρα πολύ ο εγωισμός του και δεν θέλει να παραδεχθεί ότι δεν υποστήριξα το ψέμα ή τα ψέματα που πήγε να πει πάλι για να βγάλει την ουρά του απ’ έξω. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος και όποιος παρακολουθεί με λίγη λογική παραπάνω θα καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα που λέει ο Γιώργος δεν ισχύουν».

«Από δω και μπρος ούτως ή άλλως εγώ απομακρύνομαι τελείως, έβγαλα και τον σταυρό. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, με απογοήτευσε 100% και δεν θέλω καθόλου καμία σχέση μαζί του. Από μακριά και αγαπημένοι και αν».

Τα ίδια λόγια επιβεβαίωσε η ηθοποιός και παίκτρια του Survivor, λίγο μετά, στο συμβούλιο του νησιού

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ