Η Κρίσι Τέιγκεν κάνει μπάνιο μαζί με τα παιδιά της και διχάζει το κοινό της στο Instagram

Η Κρίσι Τέιγκεν κάνει μπάνιο μαζί με τα παιδιά της και διχάζει το κοινό της στο Instagram

Μια φωτογραφία με τα παιδιά της ανάρτησε η Κρίσι Τέιγκεν και δίχασε για άλλη μία φορά το κοινό της.

Το γνωστό μοντέλο περνάει πολύ χρόνο με τα δύο της παιδιά, την 5χρονη Λούνα και τον 3χρονο Μάιλς ακόμα και την ώρα... του μπάνιου.

Στο νέο στιγμιότυπο που ανάρτησε, η Τέιγκεν εμφανίζεται χαμογελαστή και γεμάτη σαπουνάδες ανάμεσα στα δύο παιδιά της, την ώρα που χαλαρώνουν όλοι μαζί στη μπανιέρα τους.

«Δεν απεικονίζονται: οι ατελείωτοι τσακωμοί», έγραψε στη λεζάντα της οικογενειακής τους φωτογραφίας.

 

Ενώ λοιπόν, κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τρυφερό το εν λόγω στιγμιότυπο, κάποοι χρήστες ένιωσαν «άβολα» με το θέαμα και σχολίασαν κάτω από την φωτογραφία ότι «αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

«Οι τσακωμοί μεταξύ των παιδιών είναι φυσιολογικοί. Το να κάνεις μπάνιο με τα παιδιά σου δεν είναι», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια, ενώ κάποιοι άλλοι τόνισαν ότι τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα σε ηλικία για να κάνουν μπάνιο μαζί της.

Βέβαια, υπάρχουν και τα σχόλια που υποστηρίζουν τη διάσημη μαμά και εξηγούν ότι τίποτα στη φωτογραφία δεν είναι αφύσικο ή πονηρό, αλλά τα μυαλά των ανθρώπων είναι αυτά που λειτουργούν με λάθος τρόπο.

«Αν νομίζεις ότι αυτό το αγόρι θα κοιτάξει το γυμνό σώμα της μαμάς του και θα κάνει σεξουαλικές σκέψεις, τότε αυτό λέει περισσότερα για την αισχρότητα σου παρά για οτιδήποτε άλλο. Το γυμνό σώμα είναι φυσιολογικό», έγραψε κάποιος σε άλλο σχόλιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ