Η Έλενα Παπαβασιλείου πήρε το Μάστερ της στην Ψυχολογία

Η Έλενα Παπαβασιλείου πήρε το Μάστερ της στην Ψυχολογία

Μπορεί η Έλενα Παπαβασιλείου τα τελευταία χρόνια να είχε «χαθεί» από τα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο φαίνεται πως είχε λόγο σοβαρό. Η παρουσιάστρια που επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram ενημέρωσε πως πήρε πτυχίο ψυχολογίας. «Χαρούμενη και περήφανη. MSc Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες που ανέβασε από την αποφοίτηση της. Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Δείτε την ανάρτηση της στο Instagram:

 

«Η στεναχώρια και η χαρά είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος»

Η καθημερινότητα της Έλενας Παπαβασιλείου είναι κουραστική, αλλά η παρουσιάστρια το απολαμβάνει, αφού κάνει πράγματα που της αρέσουν. Σε συνέντευξή της πριν από μερικά χρόνια είχε μιλήσει για το πως διαχειρίζεται τις διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν στη ζωή της.

«Κλαίω, αλλά και χαίρομαι τόσο πολύ με αυτό που κάνω. Αντέχω, επειδή όσο μεγάλη κι αν είναι η σωματική κούραση, η καλή ψυχολογία το αντισταθμίζει. Μπορεί σε άλλη φάση της ζωής μου να μην είχα αντοχή. Αποκτώ υπερδυνάμεις από την χαρά μου. Η μόνη μέρα που ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι είναι το Σάββατο και μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω ιδιαίτερα. Κάτι άλλο καλό που συμβαίνει με τον χορό είναι ότι μπορείς να τρως άφοβα ότι θέλεις, γιατί είσαι συνέχεια σε εγρήγορση», είχε πει η Έλενα Παπαβασιλείου και είχε αποκαλύψει ότι έχει αδυναμία στις σοκολάτες.

Στην ερώτηση για το πόσο συχνά κλαίει είπε: «Κλαίω, αλλά συνήθως τη στενοχώρια μου τη βγάζω στους δικούς μου ανθρώπους. Αλλά έχω μάθει να κρατάω τις άμυνες μου. Πιστεύω ότι η στεναχώρια και η χαρά είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ