Η Μπιάνκα Σενσόρι τράβηξε και πάλι τα βλέμματα: Αυτή τη φορά έβαλε μπλούζα, αλλά... ξέχασε το παντελόνι

Η Μπιάνκα Σενσόρι τράβηξε και πάλι τα βλέμματα: Αυτή τη φορά έβαλε μπλούζα, αλλά... ξέχασε το παντελόνι

Η Μπιάνκα Σενσόρι τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με μια τολμηρή εμφάνιση κατά τη διάρκεια εξόδου της με τον Κάνιε Γουέστ στο φημισμένο εστιατόριο Chateau Marmont.

Η 29χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονας επέλεξε ένα απίστευτα κολλητό τοπ για το γεύμα με τον Αμερικάνο ράπερ στο Λος Άντζελες την Τετάρτη, όμως αποφάσισε να μην βάλει παντελόνι αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα φορούσε ένα μικρό εσώρουχο και ολοκλήρωσε το μίνιμαλ λουκ της με ένα μαύρο καπέλο. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες.

Αντίθετα, ο Κάνιε ήταν καλυμμένος με ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα και ένα αντίστοιχο παντελόνι.

Οι τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές της Σενσόρι έχουν γίνει συνήθεια το τελευταίο διάστημα. Τη Δευτέρα, εμφανίστηκε με μια διάφανη μπλούζα και ένα μικροσκοπικό σορτς, τα οποία άφηναν ελάχιστα στη φαντασία, ενώ κατευθυνόταν προς ένα σολάριουμ στο Λος Άντζελες.

Δεν αποκλείεται οι συχνές αυτές εμφανίσεις να προκαλέσουν νομικά προβλήματα στη Σενσόρι, καθώς στην Καλιφόρνια μπορεί να αντιμετωπίσει διώξεις για δημόσια άσεμνη συμπεριφορά λόγω της προκλητικής της ενδυμασίας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ