Η Αναστασία Τσιλιμπίου για τη σκηνή βιασμού και τον «ρατσισμό» στην Τουρκία

Η Αναστασία Τσιλιμπίου για τη σκηνή βιασμού και τον «ρατσισμό» στην Τουρκία

Μετρώντας χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, η Αναστασία Τσιλιμπίου μοιράστηκε στιγμές από την πορεία της στην τηλεόραση και τις συνεργασίες της με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 20/03/2023, μιλώντας για τα πρώτα της «παιδικά» βήματα στον χώρο και τους ρόλους της σήμερα.

Ήδη από πολύ μικρή ηλικία, η Αναστασία Τσιλιμπίου συμμετείχε σε επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης, όπως «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και το «Νησί».

«Ήμουν 10 χρονών στη σειρά “Για την καρδιά ενός αγγέλου”. Έπαιζα την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη. Αν το παιδί μπαίνει με αγάπη από την αρχή για αυτό που θα κάνει, προφανώς και επηρεάζει αλλά είχα χρόνια που έλεγα ότι ήθελα για χόμπι την υποκριτική. Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος και στο Λύκειο συνειδητοποίησα ότι η υποκριτική μου αρέσει», παραδέχτηκε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Τι θυμάται από τα γυρίσματα στη σειρά «Νησί»;

«Από το «Νησί» θυμάμαι πόσο αφοσιωμένοι ήταν όλοι. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έβαλε τον «σπόρο» να γίνω ηθοποιός» εξομολογήθηκε.

Ποια γνώμη έχει διαμορφώσει για τους Τούρκους, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Κιοσέμ, η Σουλτάνα»;

«Ο καθένας πια βγάζει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δικαιολογηθώ για κάτι. Η υποκριτική δεν έχει εθνικότητες και σύνορα. Προφανώς και ακούστηκαν διάφορα» είπε αρχικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Όσοι άνθρωποι ήρθαν κοντά μου και μου είπαν οι Τούρκοι βάρβαροι άνθρωποι κι αυτά, αν δεν έχεις κάτσει στο σπίτι τους να φας μαζί τους και να τους ζήσεις, όπως τους έζησα εγώ κι οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας έχει πάει, δεν μπορείς να καταλάβεις. Γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω και στην Τουρκία και στην Ελλάδα, όπου προφανώς υπάρχουν κακοί και καλοί άνθρωποι. Στην Τουρκία έζησα σε πολύ όμορφο περιβάλλον και με όμορφο κόσμο. Δεν έζησα καθόλου ρατσισμό. Είναι πολύ άσχημο να υπάρχει ακόμα αυτός ο διαχωρισμός» τόνισε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η έρευνα για τη σκηνή του βιασμού

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της ως Μυρτώ στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και για τη δύσκολη σκηνή του βιασμού.

Παραδέχτηκε ότι στην αρχή δεν μπήκε στη διαδικασία να ψάξει περισσότερες λεπτομέρειες για το background αυτής της περσόνας. Μόλις έμαθε τι της συμβαίνει, τότε μπήκε στη διαδικασία να κάνει έρευνα για τους βιασμούς και τη νύχτα και εκεί κατάλαβε την άγνοια που είχε.

«Είναι έντονη η εμπειρία φέτος στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Όταν πήραμε τους ρόλους ήξερα απλά ότι κάνω την Μυρτώ, τη λουλουδού που παλεύει για τη ζωή της. Μόλις μου είπαν τι παθαίνει, μου ήρθαν τόσες απορίες και ήθελα να μπω στα παπούτσια του ρόλου. Η Μυρτώ δεν ήθελε να πει στον πατέρα της για τον βιασμό της για να μην τον πληγώσει. Όταν μπήκα στη διαδικασία να κάνω έρευνα, κατάλαβα πόση άγνοια είχα. Η Μυρτώ είχε ανθρώπους δίπλα της να τη φροντίζουν, αλλά σκεφτόμουν κάθε φορά που έκανα αυτές τις σκηνές πόσα κορίτσια και αγόρια δεν έχουν αυτή την αγκαλιά να τους βοηθήσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS