Ο Κοντιζάς τρολάρει στο Instagram τον Κουτσόπουλο με τη σύντροφό του

Ο Κοντιζάς τρολάρει στο Instagram τον Κουτσόπουλο με τη σύντροφό του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου, και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε τους φωτογραφία.

Η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες και οι δυο τους απολαμβάνουν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί, όπως η ελεύθερη πτώση πριν από μερικές εβδομάδες. Μεγάλη κοινή τους αγάπη όμως είναι το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα το Samano Radio, o γνωστός διαδικτυακός ραδιοσταθμός που διατηρεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Συχνά μάλιστα δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στο Instagram. Οπως την Τετάρτη, που η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να την κοιτάζει τρυφερά και με αγάπη.

«Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ» σχολίασε ρομαντικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Σωτήρη Κοντιζά που θέλησε να τους τρολάρει. «Μην ψαρώνεις, αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν το άφησε να περάσει έτσι και με την ίδια χιουμοριστική διάθεση απάντησε: «Ήρθε η κινεζική οχιά από την Οκινάουα να μας μαυρίσει την ψυχούλα».

Δείτε τη φωτογραφία:

YN 2021 07 01 10.35.10

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ