Τα έχασε η κόρη του Πετρούνια και της Μιλλούση στη συναυλία του νονού της Χρήστου Μάστορα -Απίθανο βίντεο

Τα έχασε η κόρη του Πετρούνια και της Μιλλούση στη συναυλία του νονού της Χρήστου Μάστορα -Απίθανο βίντεο

Μία όμορφη έκπληξη στη βαφτιστήρα του, Σοφία, μία από τις δύο κόρες της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, έκανε ο Χρήστος Μάστορας από σκηνής.

Σε βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η γνωστή αθλήτρια καταγράφει τις αντιδράσεις της κόρης της, η οποία παρακολούθησε για πρώτη φορά τον νονό της επί το έργον, δίνοντας το «παρών» σε συναυλία του.

Στο σχετικό clip, η μικρή Σοφία φαίνεται να έχει μείνει άφωνη, τόσο από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία, όσο και από το θέαμα, ενώ η Βασιλική Μιλλούση κατέγραψε και την αντίδραση της κόρης της στην έκπληξη που της έκανε από σκηνής ο νονός της, Χρήστος Μάστορας.

Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε στο κοινό το τραγούδι που έλεγε στη βαφτιστήρα του, προσπαθώντας να τη μάθει να τον λέει «νονό»

«Στην αρχή ήταν σε σοκ από τον κόσμο», σχολιάζει η Βασιλική Μιλλούση στο βίντεο που δημοσίευσε, αναφορικά με τη μικρή Σοφία που παρακολούθησε για πρώτη φορά συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή νονού της.

Στη συνέχεια του clip, η μεγάλη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση άρχισε να αναγνωρίζει κάποια από τα τραγούδια του Χρήστου Μάστορα, και να τον ακολουθεί, τραγουδώντας.

@vasilikimillousi #foryou #toddlersoftiktok #melisses @XMastoras #summer #petrouniasfamily @Petrounias_Elef #CapCut ♬ πρωτότυπος ήχος - Vasiliki Millousi

Ξεχωριστή ήταν και η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στη βαφτιστήρα του, αποκαλύπτοντας στο κοινό το τραγούδι που της έλεγε όταν ήταν πιο μικρή, προσπαθώντας να τη μάθει να λέει «νονέ».

Ο ίδιος, μάλιστα, την αναζήτησε στο κοινό λέγοντας «Σοφία είσαι εδώ;», με τη μικρή του βαφτιστήρα να χαμογελά πλατιά με την έκπληξη του νονού της.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ