Χριστίνα Βραχάλη: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Χριστίνα Βραχάλη: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, η γνωστή αθλητικογράφος τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα φέρει στον κόσμο το παιδί του πρώην συντρόφου της.

Η Χριστίνα Βραχάλη πήρε μία θαρραλέα απόφαση και είπε το «ναι» στην ασύγκριτη αλλαγή στη ζωή της. Παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού της έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

Οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, καθώς εκείνος κινείται εκτός χώρου. Είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς, παρόλο που πλέον δεν είναι ζευγάρι. Χαρακτηριστικό είναι ότι διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και ο χωρισμός τους υπήρξε συναινετικός και βελούδινος.

Το βράδυ της Δευτέρας 18/09/2023 η Χριστίνα Βραχάλη έκανε ένα νέο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε δύο ολόσωμες φωτογραφίες της.

Όπως βλέπουμε, η κοιλιά της έχει φουσκώσει αρκετά, ενώ η εγκυμοσύνη φαίνεται πως της ταιριάζει πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ