Χιου Τζάκμαν: Η σκληρή γυμναστική για να γίνει Wolverine - Βίντεο

Χιου Τζάκμαν: Η σκληρή γυμναστική για να γίνει Wolverine - Βίντεο

Ο Αυστραλός ηθοποιός μοιράστηκε ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να κάνει μια εξαιρετικά δύσκολη εκδοχή της «σανίδας» με την οποία γυμνάζει όλο του το κορμί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ηθοποιός υπό το βλέμμα της προπονήτριάς του, έχει βάλει στην πλάτη του βάρος, στηρίζεται στα χέρια του και κυλάει το σώμα του μπρος πίσω ενώ παράλληλα χαμογελά κοιτάζοντας προς τον φακό.

 

Η ειδική δίαιτα που ακολουθεί

Πριν από μερικές μέρες ο 54χρονος χολιγουντιανός σταρ μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ειδική δίαιτα που ακολουθεί για να μπει ξανά στον ρόλο του.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στο Instagram, δείχνει στο κοινό του τα γεύματά του, ενώ καθένα από αυτά έχει γραμμένο πάνω του τον αριθμό των θερμίδων που περιέχει. Κυμαίνεται από 1.100 έως 2.100 θερμίδες ανά γεύμα.

«Δύναμη. Μια μέρα στη ζωή. Ευχαριστώ τον σεφ Μάριο που με βοηθά να παραμείνω υγιής και να τρέφομαι σωστά ενώ… γίνομαι και πάλι ο Wolverine», έγραψε ο Τζάκμαν στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός χρειάζεται να τηρεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και να λαμβάνει καθημερινά περίπου 2.500 θερμίδες για να υποδυθεί και πάλι τον θρυλικό υπερήρωα.

Πώς άλλαξε γνώμη και είπε ναι για τον ρόλο

Ο ηθοποιός πρόκειται να επαναλάβει τον διάσημο ρόλο του Wolverine στο τελευταίο μέρος του franchise Deadpool με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Ο Jackman έχει υποδυθεί τον χαρακτήρα της Marvel σε οκτώ ταινίες X-Men από το 2000 έως το 2016 και τελευταία φορά τον είδαμε ως Wolverine στην αυτόνομη ταινία Logan το 2017.

Έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του Deadpool, αλλά προηγουμένως είχε αποκλείσει την πιθανότητα να τον δούμε ξανά στον ρόλο του υπερήρωα.

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση έγινε από τον Τζάκμαν και τον Ρέινολντς τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον τελευταίο να διαβεβαιώνει ότι το πρότζεκτ θα γίνει με τον τρόπο «που εγκρίνει ο Τζάκμαν.

Το Deadpool 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ