Χάλι Μπέρι: «Πιρς Μπρόσναν, είσαι για πάντα ο Μποντ μου» - Θυμάται την σκηνή με το μπικίνι

Χάλι Μπέρι: «Πιρς Μπρόσναν, είσαι για πάντα ο Μποντ μου» - Θυμάται την σκηνή με το μπικίνι

Η Χάλι Μπέρι έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και γιόρτασε με μια ανάρτησή της στο Instagram την 20η επέτειο της ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Die Another Day», στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Πιρς Μπρόσναν.

Η 56χρονη σήμερα ηθοποιός, είχε υποδυθεί το κορίτσι του πράκτορα 007 σε ηλικία 36 ετών και λησμονώντας εκείνη την εποχή, μοιράστηκε μία από τις στιγμές της με τον ηθοποιό. Φορώντας ένα πορτοκαλί μπικίνι, βγήκε από τη θάλασσα, με τον συμπρωταγωνιστή της να την κοιτά με τα κυάλια, ενώ έβγαινε από τα αλμυρά νερά.

«Πέρασαν 20 χρόνια. Πιρς Μπρόσναν, είσαι για πάντα ο Μποντ μου» έγραψε στη λεζάντα μιλώντας για τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος πρόσφατα καλωσόρισε το τέταρτο εγγόνι του.

Δείτε τη δημοσίευση

 

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός, είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, για την απογοήτευσή της, όταν απορρίφθηκε το spinoff του Τζέιμς Μποντ που θα είχε ως κεντρική ηρωίδα τη «Τζινξ Τζόνσον», την οποία υποδύθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγός της ταινίας ήθελε να κάνει ένα φιλμ, το οποίο θα αναφέρονταν στην ιστορία της «Τζινξ», όμως τελικά η αρχική ιδέα «έμεινε στον πάγο», αφού αποσύρθηκαν τα 80 εκατομμύρια που είχαν συμφωνηθεί, για την παραγωγή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ