Γιώργος Μαυρίδης: Περιέγραψε την πραγματικά απίστευτη περιπέτειά του στο Μεξικό

Γιώργος Μαυρίδης: Περιέγραψε την πραγματικά απίστευτη περιπέτειά του στο Μεξικό

Τέλος είχε η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών της νέας του εκπομπής «Into the skin» στο Μεξικό, αφού τα ξημερώματα της Πέμπτης προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος οι κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Μαυρίδη κι ο ίδιος έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την περιπέτειά του φανερά όμως ενοχλημένος για όσα γράφτηκαν:

«Θα κάνουμε μια συμφωνία. Θα σας απαντήσω σε ότι θέλετε αλλά θα μου απαντήσετε κι εσείς σε μία ερώτηση. Είμαστε σύμφωνοι; Ποιος σας έδινε τις ειδήσεις και τα γράφατε στα site; Αφού εγώ και οι γονείς μου, κανένας, οι δικοί μας άνθρωποι δεν είχαν ενημέρωση από πουθενά. Πως μαθαίνατε ειδήσεις και βγάλατε συμπεράσματα ότι εγώ μάλωσα στο αεροπλάνο; Πως με δικάσατε χωρίς να με ρωτήσετε;...Βγάζατε ειδήσεις σε έναν άνθρωπο που ήταν μέσα, δεν είχε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους τέσσερις μέρες και τον δικάσατε ότι μάλωσε με τον πιλότο, ότι τον έπιασαν επειδή μίλησε με αγένεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και συνέχισε «Πολύ όμορφα και ωραία μια ομάδα τεσσάρων ανθρώπων πήγανε στο Μεξικό να κάνουν γυρίσματα, να περάσουν καλά. Ο προορισμός ήταν να πάμε Μεξικό και μετά Βραζιλία, ένα μήνα συνολικά και να γυρίσουμε. Κατεβήκαμε στο Μεξικό και διότι εγώ έχω ένα πολύ καλό φίλο, πάνω από δέκα χρόνια από παλιά που έκανα τατού, Μεξικάνο, δήλωσα τη διεύθυνση αυτού του ανθρώπου ότι θα μείνω σε αυτόν. Το ένα το παιδί από την ομάδα που έχουμε στο συνεργείο έχει συγγενείς στο Μεξικό. Δεν δεχόντουσαν ότι θα μείνω σε έναν φίλο μου και μου λέγανε ποιο είναι το ξενοδοχείο. Τους απάντησα μα δεν έχω ξενοδοχείο αφού θα με φιλοξενήσει ένας φίλος μου. Δεν το δέχτηκαν.»

Και πρόσθεσε: «Πήραν το διαβατήριο, πήραν τα κινητά, τα χαρτιά και μας πήγαν σε ένα γραφείο. Δεν δώσαμε όλοι συνέντευξη, διάλεξαν ένα δύο παιδιά που προφανώς δεν είχαν τις πληροφορίες που είχα εγώ…Μας πήραν τα κινητά, μας πήραν τα ρολόγια, μας πήραν τα ρούχα, μας πήραν τα πάντα. Μέναμε με μία βερμούδα και ένα φανελάκι σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν, σε κανέναν ούτε στην πρεσβεία σε βαθμό που αρχίσαμε να λέμε θα μας εξαφανίσετε δίχως νερό και φαγητό επίτηδες και σε κάποια φάση νευριάσαμε κι είπαμε πείτε μας παιδιά τι κάναμε; Και το ξενοδοχείο να κάναμε λάθος είναι αυτή συμπεριφορά; Έχει γίνει κάτι; Μας απαγάγατε;…Πείτε μας για να ξέρουμε τι να πούμε κι εμείς, να μιλήσουμε με έναν δικηγόρο. Τίποτε, μας κλείναν την πόρτα…Κάποια στιγμή το φουντώσαμε κι εμείς και δημιουργήσαμε επεισόδιο γιατί θα μέναμε εκεί ούτε κι εγώ ξέρω μέχρι πότε. Πήραμε τηλέφωνο, μας χλεύαζαν, μας ειρωνεύονταν, μας έδιναν να παίρναμε τηλέφωνο από απόκρυψη στους δικούς μας... Να παίρνουμε τρεις η ώρα το βράδυ από απόκρυψη στους δικούς μας ότι είμαστε στη φυλακή. Μείναμε τρεις νύχτες δεν θα σου πω συμπεριφορά και καταπάτηση δικαιωμάτων, το τερμάτισαν, το ισοπέδωσαν. Για να κάνουμε τηλέφωνο συνέχεια μαλώναμε. Έπρεπε να φωνάζουμε...Δηλαδή εγώ έκατσα τέσσερις μέρες εκεί και έκανα δύο τηλέφωνα από ένα λεπτό».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης λέει: «Κάποια στιγμή, μας είπαν ότι φεύγετε αλλά δεν θα συνεχίσετε στη Βραζιλία, θα πάτε Φρανκφούρτη. Και τελευταία στιγμή, μας δίνουν τα εισιτήρια και μας λένε Αθήνα…Τότε γυρίζω και του λέω: Γιατί να πάω Αθήνα, εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Με ρωτήσατε εμένα που θέλω να πάω; Τι είμαι πακέτο; Και τελικά, μας έστειλαν Αθήνα με το έτσι θέλω. Τότε τους είπαμε κι εμείς ότι δεν μπαίνουμε στο αεροπλάνο, χωρίς να μαλώσουμε. Δεν μαλώσαμε με κανέναν πιλότο…κι επίτηδες δεν μπήκαμε μέσα στο αεροπλάνο...Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια μέσα στο κελιά τους. Είδαμε απίστευτες καταστάσεις εκεί στα κρατητήρια του Μεξικού. Οι άνθρωποι εκεί δεν πάνε καλά.

Πήραν το εισιτήριό μου που ήταν για Ρίο Ντε Τζανέιρο-Ελλάδα και το μετέτρεψαν Μεξικό-Φρανκφούρτη. Εγώ το πλήρωσα το εισιτήριό μου», περιγράφει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και κατέληξε: «Να ξέρετε όμως μεταξύ μας ότι δεν ήταν δίκαιο αυτό που έγινε. Με δικάσατε, ακούστηκε μέχρι και ότι με συλλάβανε για ναρκωτικά… δηλαδή ντροπή υπάρχει και μάνα».

Όσο για το αν ισχύει ότι το κανάλι του, το Open είναι δυσαρεστημένο μαζί του, είπε ότι αύριο θα δοθεί απάντηση με επίσημη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι τις περασμένες μέρες ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τους τρεις συνεργάτες από το τηλεοπτικό συνεργείο ταξίδεψαν στο Μεξικό για να κάνουν γυρίσματα στο Κανκούν.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαβατηρίων οι μεξικανικές Αρχές, επειδή - όπως ισχυρίστηκαν - δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξη τους, όπως τα ξενοδοχεία όπου είχαν κλείσει για μείνουν. Έτσι έδωσαν εντολή οι τέσσερις άντρες να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου «Σίτυ Χουάρες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ