Γιώργος Λιάγκας - Το καρφί του στον Αρναούτογλου: «Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό να μας πει σε ποιο κανάλι - Γιατί εδώ δεν θα το κάνει»

Γιώργος Λιάγκας - Το καρφί του στον Αρναούτογλου: «Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό να μας πει σε ποιο κανάλι - Γιατί εδώ δεν θα το κάνει»

«Η εκπομπή αυτή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 και αυτή η ομάδα εδώ που βλέπετε, η ίδια θα είναι εδώ του χρόνου», τονίζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Λιάγκας στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον Αρναούτογλου

Ξέσπασε στον αέρα του «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή όλη τη συζήτηση που γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την πρωινή ζώνη και την ενδεχόμενη μετακόμιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε αυτή. Ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα και μίλησε σε πολύ έντονο ύφος.

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου - «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μάστερ στο πρωινό» (Βίντεο)

Να κόψουμε την πλάκα κάποια στιγμή

«Αρκετά έχει κρατήσει η πλάκα και να την κόψουμε κάποια στιγμή. Αυτή η εκπομπή που βλέπετε, έτσι όπως τη βλέπετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτή η εκπομπή του χρόνου θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να κόψουμε την πλάκα. Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν. Η εκπομπή αυτή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 και αυτή η ομάδα εδώ που βλέπετε, η ίδια θα είναι εδώ του χρόνου με κάποιες προσθαφαιρέσεις σε κάποιους συνεργάτες γύρω. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό, να μας πει και σε ποιο κανάλι θα το κάνει, γιατί εδώ δεν θα το κάνει του χρόνου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

Η εκπομπή αυτή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1

«Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά κι επηρεάζονται γιατί πληρώνονται με λιγότερα λεφτά από μένα προφανώς και θέλουν να ξέρουν τι γίνεται και αισθάνονται και ανασφάλεια. Μην παίζετε με αυτούς τους ανθρώπους, με μένα παίξτε, δεν έχω ανάγκη», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS