Γιώργος Λιάγκας για Τάσο Ξιαρχό: Τον θεωρήσαμε σημαντικό και του δώσαμε χρόνο

Γιώργος Λιάγκας για Τάσο Ξιαρχό: Τον θεωρήσαμε σημαντικό και του δώσαμε χρόνο

Ο Τάσος Ξιαρχό νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά τις απειλές για απόπειρα αυτοκτονίας, το απόγευμα της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου.

Το θέμα συζητήθηκε στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά, σημειώνοντας πως ο χορογράφος χρειάζεται βοήθεια.

«Να δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία για κάποιους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας. Εδώ μιλάμε –χωρίς να είμαστε ειδικοί και επιστήμονες- ότι το παιδί έχει τρικυμία εν κρανίω.

Δε μπορεί να τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα διότι κορόιδεψε και διαπόμπευσε μία κυρία με παραπάνω κιλά και να βγαίνει στη δεύτερη ανάρτησή του και να λέει ότι είναι παρουσιάστρια η Δανάη Μπάρκα που είναι χοντρή» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Προφανώς το παιδί δε μπορούμε να το κατηγορήσουμε πια, εγώ αλλάζω στρατηγική και στάση. Το παιδί θέλει βοήθεια, ψυχολογική ή ψυχιατρική. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα από πίσω. Δεν πρέπει να τον σπρώξουμε κι άλλο πιο κάτω. Όταν τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα ότι διαπόμπευσε μία γυναίκα λέγοντάς την χοντρή, δε μπορεί να βγαίνει μετά και να λέει για μία άλλη ότι είναι παχουλή.

Είναι ένα παιδί που ακόμα και την αυτοκτονία την επικοινωνεί στα social media, αν θες να αυτοκτονήσεις, εξαφανίζεσαι και τελειώνει η ιστορία. Δεν το ανακοινώνεις».

«Τον θεωρήσαμε σημαντικό και ότι πρέπει να του δίνουμε τηλεοπτικό χρόνο. Τον φιλοξενούσαμε εμείς. Επειδή έχουμε δει ανθρώπους που η τηλεόραση τους θεωρεί χαριτωμένους και διαφορετικούς, και αναφέρομαι στην περίπτωση της Έφης Θώδη. Είναι άρρωστο το παιδί».

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως όταν είδε το δεύτερο μήνυμα που αποκαλούσε τη Δανάη Μπάρκα «χοντρή» ντράπηκε και έκλεισε το κινητό της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ