Γιάννης Στάνκογλου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τη συνέχεια της σειράς «Το Νησί» - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Γιάννης Στάνκογλου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τη συνέχεια της σειράς «Το Νησί» - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί» είναι γεγονός και ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο τίτλος της συνέχειας θα είναι «Μια Νύχτα του Αυγούστου», θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και ο Γιάννης Στάνκογλου θα επιστρέψει μέσα από τον ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη. Η υπόθεση της σειράς θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50 και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή, τον καλύτερό του φίλο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δημοσίευσε τις προάλλες μια εικόνα από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή».

Πριν μερικές ημέρες, ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», όπου έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το πώς θα εξελιχθεί η πλοκή.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

«Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ, υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο».

Δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο "Νησί"

«Έχει κλείσει η Σπιναλόγκα αλλά θα υπάρχουν δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο "Νησί" που είναι στη συνέχεια σε κάποιο νοσοκομείο. Από όσο ξέρω θα δούμε και τον Τάσο Νούσια και πολλούς ηθοποιούς που ήταν στην πρώτη σειρά.

Δεν θα είναι όμως η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας. Βέβαια και εγώ, πέθαινα στο παλιό "Νησί" αλλά βλέπουμε τώρα τον ήρωα λίγο πριν πεθάνει σε αυτά τα έξι χρόνια»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS