Γιάννης Αϊβάζης: «Στη σχέση μου με την Μαρία κάνουμε βήματα πίσω»

Γιάννης Αϊβάζης: «Στη σχέση μου με την Μαρία κάνουμε βήματα πίσω»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Ιωάννα Μπούκη δήλωσε για τον Αντώνη Σρόϊτερ, τον σύζυγό της: «Με το ίνσταγκραμ άρχισα να ζηλεύω περισσότερο, αυξήθηκαν. Οι καρδούλες κάτω από τις αναρτήσεις του Αντώνη. Ο Αντώνης είναι πολύ έξυπνος για να δείχνει ότι ζηλεύει. Έχει τύχει φλερτάρουν τον Αντώνη μπροστά μου. Θα ήθελα να ήμουν η καλή της παρέας, αν πήγαινα σε πάνελ πρωινής εκπομπής. Οι άνθρωποι του χώρου κρίνουν τους άλλους ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει χειροτέρα».

Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που έγινε περιζήτητος, αναγνωρίσιμος και δεν καβάλησε καλάμι. Όποιος το λέει, λέει ψέματα. Πολύ γρήγορα ξεκαβάλησα το καλάμι και έπεσα από αυτό. Στη σχέση μου με την Μαρία κάνουμε βήματα πίσω, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τον έναν χωρίς τον άλλον», δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Η Αγγελική Ηλιάδη είπε «είμαι πολύ τυχερή που έχω αγόρια, αν είχα κορίτσι θα ήμουν πολύ αυστηρή».

Τέλος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραδέχθηκε: «Χαίρομαι που φλερτάρουν τον άντρα μου γιατί αυτό σημαίνει ότι έχω διαλέξει τον καλύτερο. Το μεγαλύτερο θάψιμο το έχω φάει από άντρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ