Φαίη Σκορδά - Άγριος καβγάς με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο: Να σας θυμίσω πώς κάνατε καριέρα; [Βίντεο]

Φαίη Σκορδά - Άγριος καβγάς με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο: Να σας θυμίσω πώς κάνατε καριέρα; [Βίντεο]

Μετά τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν η σειρά της Φαίης Σκορδά να ρίξει άγριο καβγά με τον δικηγόρο του ιερέα, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, με σκληρές εκφράσεις.


Μετά τα όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε μία ανήλικη στα Κάτω Πατήσια, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βγήκε ζωντανά να μιλήσει στο «Πρωινό».

Αφού ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε αγωγή προς τον Γιώργο Παπαδάκη, «τα έβαλε» με τη Φαίη Σκορδά. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια επεσήμανε στον δικηγόρο: «Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μία ευαισθησία, χαμηλούς τόνους… Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί».

«Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη. Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα» απάντησε ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα…» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Ο κύριος Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή» είπε με τη σειρά του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Τότε, η παρουσιάστρια του είπε σε έντονο τόνο: «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;».

«Να σας πω κ. Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι; Μην με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνωνα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ» της είπε με προσβλητικό τρόπο ο δικηγόρος κι έκλεισε τη γραμμή.

«Με πάρα πολλή δουλειά» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη αντέδρασαν πολύ έντονα στα λεγόμενα του δικηγόρου, ενώ η Φαίη Σκορδά διατήρησε τη ψυχραιμία της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS