Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο αγαπημένος της Γρηγόρης Μόργκαν. Ο γάμος θα γίνει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι έξω από τα Χανιά, όπου βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες κάνοντας διακοπές.

Μάλιστα, το ένθετο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” παρουσιάζει το πρωτότυπο προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο, αφού περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες του ζευγαριού από εξωτικές διακοπές του και επάνω αναγράφεται η ημερομηνία του γάμου.

Όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά στις 6 το απόγευμα, ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι στα Φαλάσαρνα.

Σύμφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και γι’ αυτό δεν έχουν μιλήσει καθόλου για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους.

PROSKLHTHRIO VALAVANI

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ