Eurovision 2021: Αποκλείστηκε από το live streaming του YouTube η Ελλάδα -Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ημιτελικό

Eurovision 2021: Αποκλείστηκε από το live streaming του YouTube η Ελλάδα -Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ημιτελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για το διαγωνιστικό κομμάτι της Eurovision 2021 ξεκίνησε και η Έλενα Τσαγκρινού θα πάρει την «κρυάδα» της σκηνής στον πρώτο ημιτελικό το βράδυ της Τρίτης.

Η συμμετοχή της Κύπρου εμφανίζεται στην 8η θέση απόψε και φυσικά μοιάζει απίθανο να μην προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Από την αποψινή διοργάνωση, ξεχωρίζει επίσης το κομμάτι της Μάλτας, Je Me Casse, που έφτασε στην Ολλανδία ως φαβορί, αλλά πλέον έχει πέσει στην τρίτη θέση των στοιχημάτων.

Αντίθετα, η Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo σκαρφαλώνει μέρα με την ημέρα θέσεις αναφορικά με την κατάταξη στον τελικό της Eurovision 2021 και πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Η Ελλάδα και η Στεφανία διαγωνίζονται το βράδυ της Πέμπτης, στον δεύτερο ημιτελικό.

Ποιες χώρες διαγωνίζονται στον Α' Ημιτελικό της Eurovision 2021

Απόψε λοιπόν θα παρακολουθήσουμε 18 χώρες, εκ των οποίων μόνο 10 θα καταφέρουν να εμφανιστούν και στον τελικό της Eurovision 2021, το βράδυ του Σαββάτου. Πέραν της Μάλτας, σημειώστε στα σιγουράκια, την Λιθουανία με το ιδιαίτερο 80s κομμάτι της, τη Ρωσία η οποία ανεβαίνει στα στοιχήματα, την Ουκρανία και το Ισραήλ.

Λιθουανία
Σλοβενία
Ρωσία
Σουηδία
Αυστραλία
Βόρεια Μακεδονία
Ιρλανδία
Κύπρος
Νορβηγία
Κροατία
Βέλγιο
Ισραήλ
Ρουμανία
Αζερμπαϊτζάν
Ουκρανία
Μάλτα

Πώς θα δείτε τον Ημιτελικό της Eurovision 2021

Όπως και κάθε χρόνο, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους δύο Ημιτελικούς του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021, τον πρώτο απόψε, Τρίτη 18 Μαΐου και τον δεύτερο την Πέμπτη 20 Μαΐου, στις 22:00, καθώς και τον Τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου, επίσης στις 22:00. Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Eurovision, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον διαγωνισμό και στο επίσημο κανάλι του YouTube σε live streaming. Ωστόσο, από το live αυτό φέτος, εξαιρείται η χώρα μας. Η Ελλάδα, όπως και οι Αυστραλία, Λετονία, Λιθουανία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, δεν ανήκουν στις χώρες από όπου οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό.

Πώς μπορείτε να δείτε Online την Eurovision

Η ΕΡΤ φροντίζει ώστε να μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την Eurovision 2021 και διαδικτυακά, μέσω ERTFLIX. Οι επισκέπτες της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ θα μπορούν να δουν απευθείας τη διοργάνωση από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, πατώντας την ένδειξη «LIVE». Στην πλατφόρμα θα βρίσκονται διαθέσιμα, λίγες ώρες μετά τη μετάδοσή τους, όσα έγιναν και στις τρεις φάσεις του Διαγωνισμού στο Ahoy Arena.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS