Ερρικα Πρεζεράκου: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε [video]

Ερρικα Πρεζεράκου: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε [video]

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον σοβαρό τραυματισμό της Ερρικας Πρεζεράκου.

Οπως έχει γίνει γνωστό, η αθλήτρια βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου μαζί με τον σύντροφό της και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες και πιθανότατα λόγω των κυμάτων έπεσε στη θάλασσα. Ο σύντροφός της επέστρεψε να την παραλάβει από το νερό, όμως δεν την είδε και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε σοβαρά στο δεξί χέρι ακρωτηριάζοντάς της τα δυο δάχτυλα.

Πριν λίγα λεπτά, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται και εμφανως συγκινημένη ευχαρίστησε τόσο τους γιατρούς αλλά και όλους όσους της στέλνουν από χθες τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

«Ηλιόλουστά μου πλάσματα. Χθες είχε ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το σύστημα υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο, είχα ένα 5ωρο χειρουργείο με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος που έκανε πραγματικά ότι μπορούσε. Με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας με την υποστήριξή σας, πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου” αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε η Έρρικα Πρεζεράκου ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε, “Είστε όλοι οικογένειά μου, αυτό είστε”. »

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS