Ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Άρια Καλύβα -«Στην εκπομπή μου θα μου πεις τι θα λέω;»

Ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Άρια Καλύβα -«Στην εκπομπή μου θα μου πεις τι θα λέω;»

Ένταση σημειώθηκε σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα να έρχονται σε αντιπαράθεση και να μην κρύβουν τον εκνευρισμό τους.

Στο πλαίσιο συζήτησης σχετικά με μήνυση που κατέθεσε 90χρονος αγρότης κατά του ΟΣΕ, υποστηρίζοντας ότι το χωράφι του καταστράφηκε στην τραγωδία των Τεμπών, οι δύο δημοσιογράφοι είχαν έναν έντονο διάλογο στον «αέρα» της εκπομπής.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι «η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να κάνει βήματα πίσω και να δείξει ότι σέβεται», με την Άρια Καλύβα να συμφωνεί σχετικά με την κακή χρονική συγκυρία για το αίτημα του 90χρονου, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι έχει και αυτός δικαίωμα να αποζημιωθεί.

Έντονος διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη δημοσιογράφο

Ακολούθησε ο εξής διάλογος ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους, στο τέλος του οποίου «έπεσε» για λίγα δευτερόλεπτα σιωπή, κάνοντας φανερή την αμηχανία που έφερε η ένταση στο πλατό:

Άρια Καλύβα: Νομίζω συμφωνούμε σε ό,τι αφορά στο timing. Όμως, ο άνθρωπος αυτός έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί από την Πολιτεία.

Γιώργος Λιάγκας: Ρε Άριά μου, μην το κάνουμε τώρα σίριαλ, σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Α.Κ.: Όχι, θα το κάνουμε. Εσύ το συνεχίζεις, δεν το συνεχίζω εγώ.

Γ.Λ.: Συγγνώμη τώρα που στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω. Συγγνώμη κιόλας. Θα σου πάρω και την άδεια να λέω την άποψή μου.

Α.Κ.: Και εγώ έχω δικαίωμα να απαντώ.

Γ.Λ.: Σου είπα εγώ να μην τοποθετηθείς; Σε φίμωσα;

Α.Κ.: Δεν με φιμώνει κανένας, έχω δικαίωμα να απαντώ. Διαφωνούμε. Ας συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι διαφωνούμε. Τι να κάνουμε τώρα;

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ