Το δικαστήριο μίλησε: Ο Τζόνι Ντεπ χτύπησε 12 φορές την Αμπερ Χερντ -Κόλαφος η απόφαση

Το δικαστήριο μίλησε: Ο Τζόνι Ντεπ χτύπησε 12 φορές την Αμπερ Χερντ -Κόλαφος η απόφαση

Ενοχος ο Τζόνι Ντεπ. Το δικαστήριο του Λονδίνου κατέληξε σήμερα πως ο διάσημος ηθοποιός ήταν όντως «ο άνδρας που χτυπούσε τη σύζυγό του», μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει κατά της Άμπερ Χερντ και της εφημερίδας «The Sun».

Μετά από μια δίκη 16 ημερών στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου τον Ιούλιο, ο δικαστής διαπίστωσε πως ο ισχυρισμός της εφημερίδας ότι ο Τζόνι Ντεπ ήταν βίαιος απέναντι στη γυναίκα του ήταν δικαιολογημένος.

Ο 57χρονος Τζόνι Ντεπ μήνυσε τον εκδότη της εφημερίδας The Sun για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 και στο οποίο κύριος μάρτυρας ήταν η Άμπερ Χερντ. Η Χερντ περιέγραψε 14 περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της σχέσης τους όπου ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε, παρέχοντας λεπτομέρειες για τις επιθέσεις που πυροδοτούνταν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών.

Η Άμπερ Χερντ είχε κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, για ενδοοικογενειακή βία.

Τζόνι Ντεπ εναντίον Άμπερ Χερντ: Οι ισχυρισμοί

Μέσα σε αυτές τις 16 ημέρες, το δικαστήριο άκουσε πολλά για την ταραχώδη ζωή ενός από τα πιο φλογερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, με κάποιους από τους ακόλουθους ισχυρισμούς:

Ο Τζόνι Ντεπ παραδέχτηκε ότι έπαιρνε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και πως έπινε περισσότερο από όσο θα μπορούσαν οι «κανονικοί» άνθρωποι.
Η Άμπερ Χερντ τον κατηγόρησε για αφόδευση στο συζυγικό τους κρεβάτι.

Η ηθοποιός κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Tesla Έλον Μασκ, την οποία όμως αρνήθηκε. Ο Τζόνι Ντεπ έχασε το ποσό των 650 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε λάβει για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και έμεινε με 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ξοδεύει 30.000 δολάρια κάθε μήνα για την αγορά κόκκινου κρασιού.

Επίσης, ειπώθηκε ότι «επιτέθηκε» στην Άμπερ Χερντ κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία, ενώ ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως η πρώην σύζυγός του ήταν βίαιη απέναντί του. Τόσο ο Τζόνι Ντεπ όσο και η Άμπερ Χερντ προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία στη δίκη, καθώς και οι δύο αντάλλαξαν κατηγορίες σχετικά με το ποιος διέπραξε την ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της θυελλώδους σχέσης τους. Πολλοί μάλιστα ήταν οι μάρτυρες που κατέθεσαν υπέρ του διάσημου ηθοποιού, τόσο πρώην σύντροφοί του, όσο και μέλη του προσωπικού του ζευγαριού, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό.

Η δίκη προσέλκυσε την προσοχή του κόσμου εν μέσω εκπληκτικών λεπτομερειών σχετικά με τις κακές συνήθεις του Τζόνι Ντεπ, τα απίστευτα έξοδα που έκανε και τα εύθραυστα οικονομικά του, αλλά και τη λαμπερή ζωή του ζευγαριού και την τοξική σχέση του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS