Έμινεμ: Κλείνει 16 χρόνια καθαρός από αλκοόλ - Η ανάρτηση στο Instagram

Έμινεμ: Κλείνει 16 χρόνια καθαρός από αλκοόλ - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Έμινεμ κλείνει 16 χρόνια νηφαλιότητας. Ο ράπερ αντιμετώπιζε στο παρελθόν, πρόβλημα με τον εθισμό του στο αλκοόλ, όμως πλέον είναι καθαρός.

Στο παρελθόν, είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που έδινε, ενώ είχε αναφέρει πως παραλίγο να φύγει από τη ζωή, από υπερβολική δόση, το 2007.

Οι κύριοι εθισμοί του ράπερ εκτός από το αλκοόλ, ήταν τα υπνωτικά χάπια, καθώς και το Vicodin, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε περίοδος, που έφτασε να παίρνει πάνω από 20 χάπια την ημέρα.

Από τις 20 Απριλίου του 2008 μέχρι και σήμερα, ο Έμινεμ είναι νηφάλιος. Αυτό έδειξε και με τη νέα του ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να κρατά στο χέρι του κάτι σαν νόμισμα, με το ορόσημο των Ανώνυμων Αλκοολικών. Πάνω του γράφει «16».

Φυσικά, στα σχόλια του κοινό του έσπευσε να εκφράσει την υποστήριξή του στον ράπερ. Πρώτος σχολίασε ο αδερφός του, Νέιθαν, ο οποίος έγραψε: «Η μεγαλύτερη επιρροή και μέντορας», ενώ ο μάνατζέρ του τόνισε: «Χαρούμενα 16. Τόσο περήφανος για σένα».

Δείτε την ανάρτησή του:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ