Ελευθερίου: Έχω ζήσει τις φωνές του Φιλιππίδη, αν έβγαινε από τη φυλακή…

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για την θεατρική παράσταση «Τι ζούμε ρε;” στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν γίνει σε συναδέλφους του.


Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν με έψησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για να λάβω μέρος στην παράσταση, εγώ ήμουν από αυτούς που ψήθηκαν κατευθείαν. Στο Survivor θα ξυπνούσε το ανταγωνιστικό κομμάτι μου και ίσως πήγαινα για τα λεφτά. Θέλω να βγαίνω με τους φίλους μου, αντροπαρέα. Η σχέση είναι δυνατή όταν δεν νιώθεις εγκλωβισμένος. Η σκηνή δίνει μια γοητεία και γι’ αυτό μπορεί κάποιος να σου εκδηλώσει το θαυμασμό του. Έχει έρθει θαυμάστρια να με αρπάξει να βγάλουμε selfie και προφανώς ένιωσε άσχημα η γυναίκα μου», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε επίσης: «Έχω ζήσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο. Κι εγώ έχω συμπεριφερθεί άσχημα. Έχω ζήσει τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν έβγαινε ο Φιλιππίδης από τη φυλακή πρώτα θα έκανα λίγο παρέα μαζί του και μπορεί να συνεργαζόμουν ξανά».

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS