Ελεονώρα Μελέτη: Παντρεύτηκε και βάπτισε την κόρη της

Ελεονώρα Μελέτη: Παντρεύτηκε και βάπτισε την κόρη της

Την πέντε ετών κόρη τους βάφτισαν την Παρασκευή 30 Ιουνίου, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο.

Η μικρή πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς και το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε αυθόρμητα από την Ελεονώρα Μελέτη να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και έτσι μετά το πρώτο μυστήριο ακολούθησε το δεύτερο.

Στα social media οι στενοί φίλοι της παρουσιάστριας του Mega, Πάνος Καλλίτσης, Δήμητρα Λαζαράτου και Φαίη Κυριακοπούλου, έχουν μοιραστεί στιγμιότυπα από το πάρτι που ακολούθησε του γάμου και της βάφτισης.

Σε αυτά είδαμε τον πρώτο χορό των νεονύμφων, αλλά και αυτόν της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της. Το ζευγάρι επέλεξε το κομμάτι «Always Remember Us This Way», ενώ η Ελεονώρα Μελέτη έλαμπε από ευτυχία μέσα στη λευκή μάξι τουαλέτα που φορούσε.

Δείτε στιγμιότυπα από τον γάμο της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσού

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ