«Έκλαψα από χαρά και όχι από θλίψη»: Μάγεψε στον τελικό του The Piano η 13χρονη τυφλή και αυτιστική Λούσι [βίντεο]

«Έκλαψα από χαρά και όχι από θλίψη»: Μάγεψε στον τελικό του The Piano η 13χρονη τυφλή και αυτιστική Λούσι [βίντεο]

Η 13χρονη τυφλή πιανίστρια που μάγεψε το βρετανικό κοινό -και όχι μόνο- στέφθηκε νικήτρια της σειράς «The Piano» του δικτύου Channel 4 χθες το βράδυ, μετά την εμφάνισή της στο Royal Festival Hall.

Η 13χρονη Λούσι, η οποία έχει αυτισμό, εντυπωσίασε το κοινό κατά τη διάρκεια του τελικού του σόου, αφού πρώτα είχε μαγέψει κριτές και περαστικούς ερμηνεύοντας Σοπέν σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό τον περασμένο μήνα.

Η σειρά, την οποία παρουσιάζει η Κλαούντια Γουίνκλμαν, παρουσιάζει μέλη του κοινού που ερμηνεύουν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι κριτές παρακολουθούν από ένα μυστικό δωμάτιο.

 

Ο αστέρας της ποπ Mika και ο πιανίστας Lang Lang επιλέγουν στη συνέχεια, στο τέλος κάθε επεισοδίου, έναν πιανίστα που θα εμφανιστεί στον τελικό.

Κατά την εμφάνιση της Λούσι από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Λιντς, περαστικοί και κριτές μαγεύτηκαν από την ερμηνεία της, με το βίντεο να γίνεται viral με πάνω από 4,7 εκατομμύρια προβολές.

Με το «Arabesque» του Ντεμπισί, στον τελικό η 13χρονη τυφλή πιανίστρια

Όσο για τη χθεσινή της εμφάνιση στον τελικό της σειράς, η Λούσι έπαιξε το Arabesque του Κλοντ Ντεμπυσσύ, με τον Mika να δηλώνει: «Μερικά πράγματα που συμβαίνουν με τη μουσική είναι ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και όλους τους περιορισμούς».

 

Τρελάθηκαν οι θεατές της σειράς

Οι θεατές που παρακολούθησαν από την τηλεόραση τη χθεσινή ερμηνεία της Λούσι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στο Twitter. «Η Λούσι στο The Piano μόλις με έκανε συναισθηματικό ράκος. Πόσο καταπληκτική είναι!» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Λούσι, αυτό μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Μπράβο σου!».

Ένας τρίτος ανέφερε: «Η Λούσι με έκανε να δακρύσω από αγνή χαρά, τι καταπληκτική νεαρή κοπέλα, εξαιρετική ερμηνεία», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Δεν με πειράζει να παραδεχθώ πως η Λούσι στο πιάνο μόλις με έκανε να δακρύσω, όχι από θλίψη, αλλά από καθαρή χαρά για ένα τόσο εκπληκτικό ταλέντο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS