Έκκληση της συζύγου του Μπρους Γουίλις στους παπαράτσι: Σας παρακαλώ, μην του φωνάζετε στον δρόμο [βίντεο]
Ο Μπρους Γουίλις με την σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ/Φωτογραφία: Instagram/emmahemingwillis

Έκκληση της συζύγου του Μπρους Γουίλις στους παπαράτσι: Σας παρακαλώ, μην του φωνάζετε στον δρόμο [βίντεο]

Αποστάσεις ζήτησε να κρατούν οι παπαράτσι από τον σύζυγό της, Μπρους Γουίλις, η Έμμα Χέμινγκ, καθώς και να σταματήσουν να τον φωνάζουν όταν τον βλέπουν δημόσια.

Η Έμμα Χέμινγκς έκανε μια συναισθηματική έκκληση σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στη σελίδα της στο Instagram το Σαββατοκύριακο, λέγοντας ότι «υπάρχει ακόμα πολύ εκπαίδευση που πρέπει να προωθηθεί» σχετικά με τους ανθρώπους που ζουν με άνοια.

Η έκκληση της συζύγου του Μπρους Γουίλις

Αφηγούμενη ένα πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο φωτογράφοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον σύζυγό της καθώς έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για να συναντήσει φίλους για καφέ στη Σάντα Μόνικα, το 44χρονο μοντέλο σημείωσε πόσο «δύσκολο και αγχωτικό μπορεί να είναι να βγάλεις κάποιον στον κόσμο και να τον κατευθύνεις με ασφάλεια».

«Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από έξοδό του: Απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας» είπε στο βίντεο. «Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις».

Και πρόσθεσε: «Για τους ανθρώπους των βίντεο, σας παρακαλώ, μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο – τα ‘γιούχου’ και τα -γιούπι’… απλά μην το κάνετε. Εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια».

Παράλληλα, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις πρόσθεσε στη λεζάντα του βίντεο: «Προς άλλους φροντιστές ή ειδικούς στην φροντίδα της άνοιας που περιηγούνται σε αυτό τον κόσμο… Καμία συμβουλή ή συμβουλές για το πώς να βγάλετε τους αγαπημένους σας στον κόσμο με ασφάλεια; Παρακαλώ, μοιραστείτε το παρακάτω».

Με άνοια διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις

Το αίτημα αυτό έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε ότι η διαταραχή της ομιλίας του, η αφασία, είχε εξελιχθεί σε μια μορφή άνοιας που ονομάζεται μετωποκροταφική άνοια ή FTD.

«Σήμερα δεν υπάρχουν θεραπείες για τη νόσο, μια πραγματικότητα που ελπίζουμε να αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Καθώς η κατάσταση του Μπρους εξελίσσεται, ελπίζουμε ότι η όποια προσοχή των μέσων ενημέρωσης μπορεί να επικεντρωθεί στο να ρίξει φως σε αυτή την ασθένεια που χρειάζεται πολύ περισσότερη ευαισθητοποίηση και έρευνα», ανέφεραν τον περασμένο μήνα σε μια ενημέρωση που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Ένωση Αλτσχάιμερ, η FTD αναφέρεται σε «μια ομάδα διαταραχών που προκαλούνται από προοδευτική απώλεια νευρικών κυττάρων στους μετωπιαίους λοβούς του εγκεφάλου (οι περιοχές πίσω από το μέτωπό σας) ή στους κροταφικούς λοβούς». Αυτές οι περιοχές του εγκεφάλου συνδέονται γενικά με την προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS