ΖΩΗ

«Ηταν λίγο-πολύ γνωστό το ειδύλλιο» -Τα σχόλια στις εκπομπές από τις κοινές φωτό Μπισμπίκη-Βανδή

Οι φωτό από την έξοδο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν ένα από τα hot θέματα που συζητήθηκαν στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Οι φωτογραφίες τους από την έξοδό τους σε κουτούκι στα Εξάρχεια που δημοσίευσε το in.gr, έκαναν το γύρο του Διαδικτύου και σχολιάστηκαν και από τους συντελεστές της εκπομπής «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει πρώτη τον λόγο σημειώνοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι βγαίνοντας σε ένα μαγαζί πιο διακριτικό στα Εξάρχεια που δεν τραβάει κοσμικό κοινό, θεωρείς ότι μπορεί να είσαι πιο άνετος και χαλαρός. Εγώ επειδή έτυχε και την είδα τη Δέσποινα την προηγούμενη εβδομάδα, την είδα πολύ χαρούμενη, χαμογελαστή. Την είδα καλά. Όχι ότι αυτό λέει κάτι. Μπορεί να είσαι έτσι επειδή είσαι χαρούμενη με τα παιδιά και τα επαγγελματικά σου. Αλλά αξίζει σε μια γυναίκα όταν κλείνει ένα κύκλο να ανοίγει έναν καινούργιο».


«Είναι ένα ειδύλλιο που ήταν λίγο-πολύ γνωστό στον χώρο. Απλά από τη στιγμή που κάποιος δεν αποφασίζει να το πει και δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία… Εγώ είχα ρωτήσει, είχα μάθει. Είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι», σχολίασε στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο φακός των Παραπολιτικών είχε «συλλάβει» την Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε βραδινή τους έξοδο επίσης στο κέντρο της Αθήνας.

Tα σχόλια στο Happy Day για το ειδύλλιο Βανδή-Μπισμπίκη

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS