Έφτιαξαν πακέτο διακοπών αλά Τζέιμς Μποντ -12 ημέρες σε πρόγραμμα 007, κοστίζει 74.000 δολάρια
Φωτογραφία: Youtube

Έφτιαξαν πακέτο διακοπών αλά Τζέιμς Μποντ -12 ημέρες σε πρόγραμμα 007, κοστίζει 74.000 δολάρια

Αν ονειρευτήκατε ποτέ να ταξιδέψετε σαν τον Τζέιμς Μποντ, ο οργανισμός πολυτελών ταξιδιών Black Tomato σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής των ταινιών του 007, Eon, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να μετατρέψουν τις κινηματογραφικές περιπέτειες του διάσημου Βρετανού πράκτορα στις απόλυτες διακοπές.

H ονειρεμένη εμπειρία προσφέρει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα για σκι στη βουνοπλαγιά της διάσημης σκηνής καταδίωξης από το Spectre - «κύκνειο άσμα» του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ - απολαυστικά μαρτίνι - “shaken, not stirred”, φυσικά- στο Λονδίνο, εκπαίδευση με τον κασκαντέρ του Ντάνιελ Κρεγκ, και άλλα πολλά.

Πόσο θα στοιχίζουν οι διακοπές αλά Τζέιμς Μποντ

Τα πενθήμερα ταξίδια ξεκινούν από 18.523 δολάρια κατ’ άτομο, ενώ όσοι πληρώσουν 74.000 δολάρια (κάπου 60.000 λίρες) μπορούν να μετάσχουν στο 12ημερο ταξίδι με τίτλο «Τhe Assignment» με ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ να τους μεταφέρει σε διάφορες τοποθεσίες ανά την Ευρώπη, που επισκέφθηκε ο Τζέιμς Μποντ στις ταινίες του, από την έδρα του στο Λονδίνο, μέχρι το Παρίσι και από το Μονακό, μέχρι τη λίμνη Κόμο, τη Βενετία και τις Αυστριακές Άλπεις.

Το ταξίδι είναι το αποκορύφωμα μιας πολυετούς προσπάθειας σε στενή συνεργασία με την Eon, στην οποία μετείχαν από ηθοποιοί και κασκαντέρ, μέχρι παραγωγοί και αρχειοθέτες του Μποντ, είπε ο συνιδρυτής της Black Tomato, Τομ Μάρτσαντ, σύμφωνα με το Bloomberg.

H εταιρεία του πρόσεξε και την παραμικρή λεπτομέρεια, μέχρι και τα γεύματα του Μποντ (χαβιάρι Μπελούγκα, καβουροπόδαρα, στέικ Diane) και τα αγαπημένα του ποτά (μαρτίνι και άφθονη σαμπάνια Bollinger) για τη δημιουργία του μενού των δείπνων. Παράλληλα, παρέχει στους συμμετέχοντες πρόσβαση σε τοποθεσίες γυρισμάτων και αλληλεπίδραση με ηθοποιούς, όπως επί παραδείγματι μια παρτίδα πόκερ με τον Αντρέας Ντάνιελ, που ενσάρκωσε τον επαγγελματία ντίλερ που μοίραζε τα χαρτιά στο Casino Royale, την ταινία που καθιέρωσε τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007.

Καταδίωξη στον Τάμεση και βόλτες με Aston Martin

Τα πρώτα ταξίδια θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο και μπορούν να περιλαμβάνουν και μια καταδίωξη στον Τάμεση με το αυθεντικό Superhawk 34 από την ταινία «The World is Not Enough», με τον Πιρς Μπρόσναν στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και τη Σοφί Μαρσό ως Electra King.

Αλλά και μια βόλτα με Aston Marton παρέα με τη συντονίστρια τοποθεσιών Άλι Τζέιμς, που θα υποδείξει τοποθεσίες γυρισμάτων και θα μοιραστεί παρασκηνιακές πληροφορίες με τους πελάτες, μια βόλτα που θα ολοκληρωθεί με ένα μαρτίνι σε μπαρ του Μέιφερ.

«Αυτό που κάνουμε είναι να φέρουμε με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν την εγγύτητα στον 007», λέει ο Μάρτσαντ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ