DOGGIE NTOUZ -Η πρώτη Ελληνική Ντουζιέρα σκύλων με κερματοδέκτη είναι γεγονός

DOGGIE NTOUZ -Η πρώτη Ελληνική Ντουζιέρα σκύλων με κερματοδέκτη είναι γεγονός

Μήπως το μπανάκι του σκύλου σας, από διασκέδαση έχει γίνει μια ταλαιπωρία; Πονάει η μέση σας, κάθε φορά που σκύβετε στην μπανιέρα για να πλύνετε τον σκύλο σας; Αν θέλετε την απόλυτη καθαριότητα και παράλληλα να έχετε ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ μπάνιο, χωρίς να πετούν παντού νερά και τρίχες, τότε έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Ήρθε στην Ελλάδα, το Doggie Ntouz! Μία νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία, ιδανική για όσους θέλουν την τελειότητα στην καθαριότητα του σκύλου τους. Πρόκειται όχι μόνο για μια ιδιαιτέρως οικονομική, αλλά και για μια πολύ έξυπνη λύση για να έχετε τον σκύλο σας πεντακάθαρο και το κεφάλι σας ήσυχο!

dg 1

Πώς το πετυχαίνουμε αυτό; Με το Doggie Ntouz, τον πρώτο ελληνικό αυτόματο σταθμό καθαριότητας σκύλων self service, που λειτουργεί με κέρματα, χαρτονομίσματα, μάρκες και POS.

Το Doggie Ntouz είναι ένα προηγμένο booth που περιέχει μία αυτοματοποιημένη μονάδα και μία μπανιέρα διάστασης 130 εκατοστών για να πλένετε το κατοικίδιό σας μικρό ή μεγάλο.

Η μονάδα περιέχει 3 σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, ζεστό νερό και επαγγελματικό σεσουάρ (blaster) για επαγγελματικό pet grooming σε 2 σκάλες! Γιατί για τον σκύλο σας, αξίζουν μόνο τα καλύτερα υλικά!

dg 2

Το Doggie Ntouz σύντομα θα βρίσκεται σε κάθε γειτονιά. Θα το βρέιτε σαν shop inshop, σε κάθε είδους κατάστημα μέσα ή και έξω με τον προστατευτικό οικίσκο του, σε βενζινάδικα, carwash, κάθε είδους κομβικό κατάστημα κοντά σε πάρκο (με πρασιά για τον οικίσκο), σε Malls, Ξενοδοχεία, πάρκα και άλλα μέρη όπου συχνάζουν οι τετράποδοι φίλοι μας. 

Είναι από τις πιο καινοτόμες ιδέες για το 2022 και ήδη η ζήτηση είναι μεγάλη.

Πληροφορίες 6932548253 (Τάσος Ακρίβος)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ