Δίκη Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Η κοκαΐνη, η μαριχουάνα και τα γέλια στο δικαστήριο

Δίκη Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Η κοκαΐνη, η μαριχουάνα και τα γέλια στο δικαστήριο

Οι αποκαλύψεις για τον ταραχώδη έγγαμο βίο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ διαδέχονται η μία την άλλη και η δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει αρχίσει να θυμίζει θρίλερ.

Μετά τα περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας ανάμεσά τους, τις αποκαλυπτικές καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που φτάνει στην έδρα του δικαστηρίου, έρχονται στο φως κι άλλες σκοτεινές ιστορίες από το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της υπόθεσης, εμβάθυναν στη σκοτεινή περίοδο των ναρκωτικών και τη σχέση που είχαν Ντεπ και Χερντ με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση, Μέριλιν Μάνσον.

Ειδικότερα, σχετικά με τον Μέριλιν Μάνσον και τις φήμες που είχαν ακουστεί για ναρκωτικά, ο Ντεπ παραδέχτηκε ότι έχουν πάρει κοκαΐνη μαζί, ενώ στην ερώτηση για το αν έχουν πάρει ποτέ χάπια, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έδωσε κάποτε στον Μάνσον, ένα χάπι «για να σταματήσει να μιλάει τόσο πολύ».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο δικηγόρος της Χερντ επέμεινε σε ένα μήνυμα που είχε στείλει ο Τζόνι Ντεπ σε φιλικό του πρόσωπο, τον Οκτώβριο του 2013, στο οποίο έγραφε: «Πιστεύει ότι η περουβιανή μου περίοδος με έχει κάνει τέρας και ότι καταστρέφω τη σχέση...».

Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν, ρώτησε τον Ντεπ εάν με την «περουβιανή περίοδο» εννοεί την κοκαΐνη και εκείνος απάντησε θετικά.

Σε ένα άλλο από τον Οκτώβριο του 2014, σε έναν άγνωστο παραλήπτη, ο Ντεπ είχε γράψει: «Θα φύγω σε μια ώρα, ένα τέρας... Θα καταπιούμε ο καθένας ένα Ε... γύρω στις 20:00 και θα πάμε για δείπνο... σε ένα υπέροχο περουβιανό σημείο». Ο Ντεπ επιβεβαίωσε και πάλι την πληροφορία.

«Κουτί κοκαΐνης»

Ο δικηγόρος που εξέτασε τον Ντεπ, του έδειξε στη συνέχεια ένα κουτί και τον ρώτησε σχετικά με αυτό, συνδέοντάς το με τη χρήση κοκαΐνης αλλά και την περίοδο που έβγαινε τα πρώτα ραντεβού με τη Χερντ.

Η φωτογραφία δείχνει ένα γυάλινο τραπέζι που έχει ποτά πάνω γραμμές λευκής σκόνης. Όταν ο Ντεπ είπε, ότι η φωτογραφία έχει μια «ενδιαφέρουσα» σύνθεση. «Αυτό το κουτί ήταν δώρο από κάποιον και δεν θα έβαζα εκεί μέσα κοκαΐνης ,αλλά όπως το βλέπω τώρα θα μπορούσε να χωρέσει», απάντησε ο Ντεπ και όσοι βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα, ξέσπασαν σε γέλια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ