Τρέλα: Δεν είναι σκύλος, αλλά άνθρωπος με στολή που ζει και κινείται σαν σκύλος [βίντεο]

Τρέλα: Δεν είναι σκύλος, αλλά άνθρωπος με στολή που ζει και κινείται σαν σκύλος [βίντεο]

Όλη του τη ζωή ονειρευόταν να γίνει τετράποδο ζώο και τελικά αυτός ο Ιάπωνας φαίνεται πως το κατάφερε, ξοδεύοντας δύο εκατομμύρια γεν για μια στολή σκύλου.

Ο άνδρας, που ακούει στο όνομα Toko-san, ανέθεσε σε ένα πρακτορείο με την ονομασία Zeppet την κατασκευή μιας κατά παραγγελίας στολής Κόλεϊ, για την οποία χρειάστηκαν 40 ημέρες.

Γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη στολή σκύλου

Αφότου τη φόρεσε, δημοσίευσε φωτογραφίες του εαυτού του με τη στολή, δηλώνοντας: «Την έφτιαξα Κόλεϊ γιατί φαίνεται αληθινό όταν το φοράω. Σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο ζώο κοντά στο μέγεθός μου θα ήταν καλό, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα ήταν ένα ρεαλιστικό μοντέλο, όταν αποφάσισα να γίνω σκύλος».

Ένα παράξενο βίντεο του Toko-san, ντυμένου με τη στολή σκύλου, εμφανίστηκε στο YouTube στις αρχές Απριλίου και τον δείχνει να στέκεται στα τέσσερα μπροστά από μια κάμερα, ενώ στο βάθος ακούγεται χαρούμενη μουσική από πιάνο. Καθώς παίζει η μουσική, σηκώνει το δεξί του πόδι δύο φορές, σε έναν προφανή χαιρετισμό, πριν σηκώσει το αριστερό πόδι. Στη συνέχεια κυλιέται στο πάτωμα και κουνάει τα πόδια και τις πατούσες του στον αέρα.

Όσο για το πώς φάνηκε το περίεργο αυτό βίντεο στους χρήστες του YouTube, ενώ κάποιοι εξήραν τη στολή, που έμοιαζε αληθινή, άλλοι είπαν ότι έδειχνε αφύσικη, με έναν θεατή να σχολιάζει: «Όσα χρήματα κι αν ξοδέψεις, δεν θα γίνεις αληθινός σκύλος».

Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα με μια αληθοφανή στολή σκύλου

Η στολή κατασκευάστηκε από την ιαπωνική εταιρεία Zeppet, η οποία παρέχει κοστούμια και φιγούρες για τηλεοπτικές διαφημίσεις και ταινίες. Εκπρόσωπος της Zeppet δήλωσε: «Έχοντας ως πρότυπο έναν σκύλο κόλεϊ, αναπαράγει την εμφάνιση ενός πραγματικού σκύλου που περπατάει στα τέσσερα πόδια».

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Twitter με τον εαυτό του μέσα στη στολή του σκύλου, ο Toko-san έγραψε: «Παρήγγειλα μια στολή! Χάρη σε εσάς, μπόρεσα να εκπληρώσω το όνειρό μου να γίνω ζώο!», και πρόσθεσε: Υπάρχουν περιορισμοί, αλλά μπορείς να κινείσαι μέσα σε αυτή. Ωστόσο, αν κινείσαι πολύ, δεν θα μοιάζει με σκύλο».

Η ανάρτηση, η οποία έχει πλέον πάνω από 50.000 likes, έχει διχάσει το διαδίκτυο. Ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί να δώσει τόσα χρήματα για μια στολή ζώου, άλλοι επαίνεσαν τη γενναιότητα και το θάρρος του να ακολουθήσει ένα όνειρο ζωής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ