Ντέμης Νικολαΐδης: «Είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν άτομα που δεν αξίζουν»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν άτομα που δεν αξίζουν»

Σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τη ζωή του αλλά και τα δύο του παιδιά.

Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, είπε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου.

Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος στην εκπομπή «Game Night» στον «Sport 24».

Δείτε το βίντεο

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS