Πώς ξεκίνησε η κόντρα της Δανάης Μπάρκα με τη Μαρία Σολωμού -Οι κακίες για τις πλαστικές και τα ράστα

Πώς ξεκίνησε η κόντρα της Δανάης Μπάρκα με τη Μαρία Σολωμού -Οι κακίες για τις πλαστικές και τα ράστα

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που πραγματοποιούν νεαρά κορίτσια προκάλεσαν αντιδράσεις από τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια αντέδρασε στο ότι η Μαρία Σολωμού μίλησε για εξωτερική εμφάνιση στο podcast της, παρά το γεγονός ότι και η ίδια είχε προχωρήσει σε αλλαγές στην εμφάνισή της, όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Ο διάλογος αυτός προκάλεσε επίσης τον εκνευρισμό του συντρόφου της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte, ο οποίος κατηγόρησε τη Δανάη Μπάρκα ότι κάνει bullying στην ηθοποιό.

Η Μαρία Σολωμού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις νεαρές γυναίκες που υποβάλλονται σε πλαστικές επεμβάσεις, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι πολλές από αυτές είναι πολύ νεαρές. Η Δανάη Μπάρκα, από την πλευρά της, παρέθεσε τις δικές της απόψεις, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αυτοαποδοχής και της αγάπης για τον εαυτό μας.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού που προκάλεσαν την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η Μαρία Σολωμού, μιλώντας στο podcast της, είπε: «Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδια. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, "κυρά μου…”. Δεν γίνεται ρε παιδιά».

Η Μαρία Σολωμού συμπλήρωσε: «Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δεν σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη».

Η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα στις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τις πλαστικές

Η Δανάη Μπάρκα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αντέδρασε: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και πάντα θα υπερασπιζόμαστε ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με τον εαυτό του. Αλλά, όντως, μας σοκάρει όταν ένα κοριτσάκι δεν μπορεί να κλείσει το στόμα του, να μιλήσει. Γιατί λες αν κάνει αυτά στα 20, τι θα κάνει στα 35; Άλλο να κάνεις με μέτρο κάποια πράγματα, όλοι κάνουμε, κι εγώ κάνω, άλλο να διορθώσεις κι άλλο όλα αυτά. Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε: "Γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο"».

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε, αναφερόμενη στον σύντροφο της Μαρίας Σολωμού: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το "όλοι ίδιοι", "αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά" και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω. Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω "Όχι, οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας", όταν ο "σύντροφός" μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας. Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που κυνηγάει τη ζωή και τη ζει με το κουτάλι και έχει μια σχέση ή κάνει πειράματα με τα μαλλάκια του, δεν είναι παράταιρο να κρίνει κάποιον για την εμφάνισή του;».

 

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS