Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Υποδέχτηκε την Ντέμι Μουρ στους Παξούς

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Υποδέχτηκε την Ντέμι Μουρ στους Παξούς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε αντιμέτωπος με μια απρόβλεπτη επίσκεψη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στους Παξούς, το νησί όπου περνάει κάθε χρόνο τον Αύγουστο.

Οι Παξοί, που απέκτησαν διεθνή φήμη μέσα από τη δημοφιλή σειρά “Maestro” του Παπακαλιάτη, που προβάλλεται στο Netflix, έχουν πλέον γίνει πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες που αναζητούν τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς.

Ωστόσο, η παρουσία μιας διάσημης φιλοξενούμενης ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος ο δημιουργός δεν περίμενε. Η χολιγουντιανή ηθοποιός Ντέμι Μουρ έφτασε στο νησί, και ο Παπακαλιάτης ανέλαβε ρόλο οικοδεσπότη, δείχνοντάς της τα καλύτερα σημεία των Παξών.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, οι δυο τους πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στο λιμάνι και απόλαυσαν μια βόλτα με σκάφος, συνοδεία μουσικής και μαγευτικής θέας.

«Μια απροσδόκητη στάση στους Παξούς! Καλώς ήρθες, Ντέμι Μουρ!» έγραψε ο Παπακαλιάτης στη λεζάντα της ανάρτησής του, υπονοώντας μια ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον. Ίσως την δούμε σε κάποιον από τους επόμενους ρόλους του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ