Μπρουκ Σιλντς: Ποζάρει με τις κόρες της με ασορτί μαγιό

Μπρουκ Σιλντς: Ποζάρει με τις κόρες της με ασορτί μαγιό

Οι τρεις γυναίκες φωτογραφήθηκαν κάτω από τον ήλιο με τα μαγιό τους, καθώς η ηθοποιός παρά τα 56 χρόνια της παραμένει εντυπωσιακή. Mε ασορτί μαγιό εμφανίστηκε η Μπρουκ Σιλντς με τις δύο κόρες της για να απολαύσουν τις βουτιές τους στην θάλασσα.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα καρό ασπρόμαυρο μπικίνι και ένα μπεζ καπέλο και η Rowan και η Grier την μιμήθηκαν επιλέγοντας το ίδιο μοτίβο σε διαφορετικά, όμως, σχέδια.

 

Παρά τα 56 της χρόνια, έδειξε πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις κόρες της, αφού παραμένει το ίδιο λαμπερή και το κορμί της δεν παραπέμπει σίγουρα σε γυναίκα της ηλικίας της.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram οι τρεις γυναίκες δείχνουν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης και να περνούν πολύ όμορφα μαζί, ενώ δεν έχουν την τυπική σχέση μαμάς-κόρης.

Στο παρελθόν η Μπρουκ Σιλντς είχε δηλώσει πως είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της και ότι τις αντιμετωπίζει σαν φίλες της. Μάλιστα, πρόσφατα έκανε ένα matchy tattoo με την μεγαλύτερη κόρη της Rowan, λίγο καιρό μετά την αποφοίτησή της και περήφανη το δείχνει στο Instagram.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS