ΖΩΗ

Η Βάσω Λασκαράκη περιγράφει με απόγνωση τι έζησε επί δύο χρόνια: «Ο αριθμός του κινητού μου ήταν στη Google»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που μπήκε με τη δημοσίευση του κινητού της στο Διαδίκτυο, ενώ όπως αποκάλυψε η δουλειά της τη φετινή χρονιά ήταν το Instagram.

«Υπήρχε στη Google ο αριθμός του τηλεφώνου μου για δύο χρόνια και δεν το ήξερα. Χτυπούσε και χτυπάει ακόμη σαν τρελό. Με έπαιρναν όλο παιδάκια. Βρέθηκε το τηλέφωνο μου σε μια σελίδα… Με εισαγγελική παρέμβαση…Έβαλα δικηγόρο, πλήρωσα. Ήταν κάπου στην Τσεχία, Κροατία. Το έβγαλα πέρσι το τηλέφωνό μου. Με έπαιρναν επί δύο χρόνια συνέχεια. Πήρε μια φορά ένα παιδάκι και το ρώτησα. Μου είπε πως υπάρχει στο Google. Δεν το πίστευα. Πάτησα και είδα όλο το τηλέφωνό μου, φόρα παρτίδα» ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στη φετινή δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού και μάλιστα παραδέχθηκε πως αντιμετώπισε το instagram επαγγελματικά.

«Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά!» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS