ΖΩΗ

Τι τρέχει με την βασίλισσα Ελισάβετ; Μεταφέρθηκε και έμεινε ένα βράδυ στο νοσοκομείο μετά την ακύρωση ταξιδιού της

Περιπέτεια για την Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία πέρασε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο, μετά την ακύρωση της επίσκεψή της στη Βόρεια Ιρλανδία, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η 95χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ επρόκειτο να συμμετάσχει σε ένα διήμερο ταξίδι στη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι θα έπρεπε να ξεκουραστεί για μερικές μέρες στο κάστρο του Ουίνδσορ. Ωστόσο, στη συνέχεια εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις και επέστρεψε στο Ουίνδσορ την Πέμπτη.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ εισήχθη στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «King Edward VII» στο κεντρικό Λονδίνο, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Ουίνδσορ. Η διανυκτέρευση, σύμφωνα με το παλάτι, έγινε για πρακτικούς λόγους μιας και ακολούθησε θεραπεία για γαστρεντερίτιδα και δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό και η βασίλισσα επέστρεψε στο γραφείο της αναλαμβάνοντας ελαφριές υποχρεώσεις το απόγευμα της Πέμπτης. Το King Edward VII's είναι ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο Marylebone του Λονδίνου που χρησιμοποιείται από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της βασίλισσας, του αείμνηστου Δούκα του Εδιμβούργου.

Της δόθηκαν ιατρικές συμβουλές να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, μετά από ένα φορτωμένο πρόγραμμα δημοσίων υποχρεώσεων, ενώ φέρεται να ήταν «απογοητευμένη» αφού ακύρωσε την Τετάρτη μια επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και 95 χρόνια η συγκεκριμένη γυναίκα έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα" τόνισε εκπρόσωπός της».

Λεγεται οτι η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Βόρεια Ιρλανδία και ακολούθησε απρόθυμα τις συμβουλές των γιατρών της. Κατά την επίσκεψή της, επρόκειτο να συναντήσει πολίτες και μαθητές από μία πόλη στη Βόρεια Ιρλανδία που έλαβε επίσημα βασιλική ιδιότητα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το «λάθος», η «άρνηση» και ο Βησσαρίων...

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS