Αυτός ήταν ο Mad Clip – Από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα

Αυτός ήταν ο Mad Clip – Από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα

Ο Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987.

Ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όταν ήταν 13 ετών. Στα 22 του πήγε στην Κύπρο όπου έκανε τις πρώτες του συνεργασίες στην trap μουσική. Επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Νέα Υόρκη, αργότερα πήγε στο Λονδίνο και το 2016 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Το 2004 εντάχθηκε στην μουσική κολεκτίβα Outkast Excellence.

Όταν ήταν 27 ετών ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ με τίτλο «Eimai Trelos».

Τα τελευταία χρόνια μετρούσε δεκάδες επιτυχίες, εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και εκατομμύρια views στο Youtube.
Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes, Mporei και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο Mad Clip είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την τραγουδίστρια Josephine και την Ελένη Φουρέιρα στο τραγούδι «Mporei»:

Ο ράπερ είχε γνωστός και με το όνομα «Αμερικανός», καθώς στα πρώτα του βήμα έγραφε και τραγουδούσε στα αγγλικά.

Δείτε μερικές από τις επιτυχίες του



Η σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου
Ο Mad Clip το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε σχέση με την νικήτρια του GNTM Άννα-Μαρία Ηλιάδου με κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 34χρονος τράπερ Mad Clip και η 20χρονη πρώην παίκτρια και νικήτρια του GNTM δημοσίευσαν κοινά τους στιγμιότυπα στα stories τους στο Ιnstagram και όλα προδίδαν πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι.

Ο Mad Clip τον Φεβρουάριο απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, ενώ είχε ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν λίγη ώρα αργότερα. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS