Αποκάλυψη από την Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισα από τον Μπραντ Πιτ

Αποκάλυψη από την Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισα από τον Μπραντ Πιτ

Στον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ αναφέρθηκε η Αντζελίνα Τζολί, αποκαλύπτοντας ότι πήρε την απόφαση για το καλό της οικογένειάς της.

Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της στην Vogue India, αναφέρθηκε στη δουλειά, τη μητρότητα και ανοίχτηκε, έστω και λίγο, σχετικά με τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ. «Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου και των παιδιών μου. Ήταν η σωστή απόφαση. Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο πώς θα θεραπευτούν», τόνισε η Αντζελίνα Τζολί.

«Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν να λέγονται και να γράφονται πολλά ψέματα γι’ αυτά στα ΜΜΕ, αλλά υπενθυμίζω ότι εκείνα γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια. Στην πραγματικότητα είναι έξι πολύ γενναίοι και δυνατοί νέοι άνθρωποι», πρόσθεσε η ηθοποιός. Το CNN επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μπραντ Πιτ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο για τα λεγόμενα της πρώην συζύγου του σταρ.

Ο χωρισμός-βόμβα Τζολί-Πιτ και τα δημοσιεύματα για τους καβγάδες

Το διαζύγιο Τζολί-Πιτ «έσκασε σαν βόμβα» στο Χόλιγουντ το 2016. Το διάσημο ζευγάρι μετά από 12 χρόνια αποφάσισε να ρίξει αυλαία στον γάμο του, με τις φήμες για το τι τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, να οργιάζουν. Κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ενώ άλλα για συνεχείς καβγάδες του ζευγαριού για την ανατροφή των παιδιών.

Τότε, δημοσίευμα του TMZ αποκάλυπτε ότι λόγο πριν το διαζύγιο, η κατάσταση μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ ξέφυγε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σταρ, όντας μεθυσμένος μέσα στο ιδιωτικό τους τζετ, άρχισε να φωνάζει στα παιδιά και δεν δίστασε τα χτυπήσει. Μία ημέρα, μετά ωστόσο, το People, επικαλούμενο πηγή, εξηγούσε τι συνέβη. Οπως ανέφερε, πατέρας και γιος αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ωστόσο, δεν πιάστηκαν στα χέρια. «Δεν χτύπησε το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτο. Ο ίδιος ειναι απόλυτος γι' αυτο. Έβαλε τα χέρια πάνω του γιατί ο καβγάς ήταν έντονος και κάποια στιγμή ήρθαν "μύτη με μύτη"», έλεγε η πηγή, σύμφωνα με το περιοδικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS