Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision και Αμάντα: «Δεν μου άρεσε, το πλάνο ήταν φθηνιάρικο»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision και Αμάντα: «Δεν μου άρεσε, το πλάνο ήταν φθηνιάρικο»

«Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον α΄ημιτελικό της Eurovision. Ο παρουσιαστής που είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και λέει τη γνώμη του είπε πως δεν του άρεσε καθόλου η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού.... Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια. Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραπάνω…

 

Το Twitter αποθέωσε την Αμάντα και την εμφάνισή της
«Έλαμψε» στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, η Αμάντα Γεωργιάδη και έδωσε στην Ελλάδα την πρόκριση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού, που θα γίνει το Σάββατο. Το Twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες αποθέωσαν την Αμάντα Γεωργιάδη που μάγεψε με τη φωνή της την Ευρώπη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ